cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Size Bahsetmiştim A73 Cihazım Değisim Çıktı A55 Veriyorlar Kabul Etmedim

(Topic created on: 06-24-2024 04:57 PM)
80 Views
Rockersahin
Expert Level 1
Options
Galaxy A
Arkadaşlar Samsung A73 Cihazım İçin Tüketici Haklarına BaşVurmuştum Talebim Onaylandı Bana Samsung A55 Teklif Ettiler Kabul Etmedim S23 Fe Verin Dedim Madem Öyle Üst Model Veriyorsanız Dedim Yada Samsung A73 Gönderin DediM Tedarik Edin Gelsin Dedim Bu Ne Ya Ne Rezalet Bir Durum Telefon Üretilmesede Hâlâ Tedariği Olan Bir Telefon Bu Ne Abi Kızgınım 
image

Galaxy A
Neyini kıskanayım birader alın teri ile alınmış s23 üm var ne anlatıyorsun
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy A
Bende S23 Ultra A54 Ve A73 Telefonlarımı Alın Terimle Aldım Ne Oldu 😁
0 Likes
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy A
Kıskan kıskan s23 Fe Alacağım göreceksiniz ahahahaha
0 Likes
yusuuff
Active Level 8
Galaxy A
Kanka ironi hesabimisin bu ne ben niye kıskanayım senin olmayan telefonunu Allah için samsung bile kullanmıyorum tablet telefon herseyim elma
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy A
Kardeşim Şu An Sana Yazdığım Telefon S23 Ultra Ne Kadar Muntazam Yazıyorum Ben Haklarımı Sonuna Kadar Ararım A73 Kamerası A55 Kamerasına 1000 Basar O Yüzden A73 Yada S23 Fe Verecekler Başka Çare Yok
yusuuff
Active Level 8
Galaxy A
Yorum yapmayacağım hadi eyvallah
Galaxy A
Hakkini savun s22 verip s23 aldim ve aklinda olsun esko cihazin faturasi iptal oluyor ve yeni verilen cihazin garantisi 2 yil bilgin olsun verilen cihazin garantisi yeniden basliyor
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy A
Tabiki öyle yapacağım s23 Fe Alacağım bunlara dert olmazsan bunlar sana sürekli geçirmek ister istediklerini
Galaxy A
Tabikide banada dediler beyazS22 verecez benim cihaz siyahti kabul etmedim siyah s23 aldim dedigim gibi o cihazim garantisi siliniyor thh karari ile degisen tum cihazlar tekrardan 2 yil garantili oluyor samsung musteri hizmetleride dedi samsung serviside dedi 2 yil garanti yeniden basliyor
0 Likes
dark54
Active Level 5
Galaxy A
S23fe alin gitsin s serisi bir cihaza sahip olun bunun dışında pek tepki vermenize gerek yok