cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Sizce bu şarj ömrü yeterince kötü değil mi?

(Topic created on: 02-15-2021 08:09 PM)
389 Views
Nurullahhturan
Active Level 1
Options
Galaxy A
 A51 cihazım var 2 ay önce aldım yüzde yüz şarj ile günlük ekran saati bu durumda acayip kötü 4000 mah bu mu kullanan varsa başka a51 bilgi alabilirim 
image

9 Comments
kızılejder
Active Level 10
Galaxy A
arka plan uyg. pil kullaninlarını kısıtladın mı
BurhanA21S
Active Level 9
Galaxy A
Hep böyle miydi bir süredir mi böyle? Başta iyiydi de yeni güncelleme alınca mı oldu? Biraz detay verebilir misiniz?
Galaxy A
aldigimdan beri 6 saati geçmedi hiç kullanmıyorken WiFi Bluetooth hep kapalı tasarruf modunda sürekli ayrıca
kingkong0
Active Level 10
Galaxy A
Bir anormallik var gibi duruyor. İsterseniz interaktif kontrollerden pilinizi kontrol edin. normal veya kötü yazıyorsa zaten sıkıntı vardır. onun dışında hata raporu gönderebilirsiniz.
Galaxy A
aynen gönderdim 1 hafta oldu cevap yok yani hesap makinesinden bir farki yok cihazın büyük ihtimal format atın diye cevap verecekler yine
fatiihdemirrr
Active Level 7
Galaxy A
Bende de aynı problem var önerim orta güç tasarrufu modunda kullanman bende biraz yararı oldu ama telefonla yorucu işlem yapmaman(oyun oynamak gibi)
aknos
Active Level 4
Galaxy A
senin cidden kötüymüş en az 5 saat olması gerekir bendede a51 var 6saat 45 dakika ortalama benim
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ben de kullanıyorum aynı cihazı. Ne zaman şarja takıp ne zaman şarjdan çıkardığıma dikkat etmem. Konum, otomatik senkronizasyon, otomatik parlaklık ve Wi-Fi araması hep açık. Wi-Fi de gün boyu açık. Always On Display günün 17 saati açık. En az 6 saat falan ekran süresi alırım. 6-8 saat arasında değişir ekran sürem.
Galaxy A
min 5.30 saat alıyorum geçen 10 saati gördüm