cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Sim menü

(Topic created on: 11-04-2020 09:50 AM)
1889 Views
umuts14
Active Level 2
Options
Galaxy A

Sim menü denen uygulamaya çok uyuz olmaya başladım her seferinde uygulamayı gizliyorum 2 3 hafta sonra tekrar karşıma çıkıyor uygula silinmiyorda  devre dışına bırakıyorum yeniden karşıma çıkıyor. Bana bi çözüm önerin ne yapmam lazım.

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba umuts14,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soru ile foruma katkı sağladığınız için teşekkürler.

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
8 Comments
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Ayarlar - Ekran - Ana ekran - Uygulamaları gizle bölümünden gizleyebilirsin.
umuts14
Active Level 2
Galaxy A
gizlememe rağmen 2 3 hafta sonra yeniden çıkıyor
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
O zaman yapabileceğiniz pek bir şey yok. Aklıma alternatif başka bir çözüm gelmedi. Olmadı diğer kullanıcılar yardımcı olmaya çalışırlar.
umuts14
Active Level 2
Galaxy A
Tmm yardımın için teşekkür ederim
Galaxy A
cihazı kapatıp açtığınızda tekrar çıkar durduk yere çıkmaz gizledikten sonra bilginize
0 Likes
ÇÖPSUNG1
Active Level 6
Galaxy A
adb fastboot ile telefonu bilgisayara baglayip siliniyor uygulama uzantisini ogrenip ve sil adb komutu yazmak yeterli
0 Likes
simyls
Active Level 6
Galaxy A
aynı şeyi bende yaşıyorum
0 Likes
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba umuts14,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soru ile foruma katkı sağladığınız için teşekkürler.

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes