cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Ses Kontrol Paneli Şeffaflık Sorunu

(Topic created on: 3 weeks ago)
207 Views
FERDİ61
Active Level 5
Options
Galaxy A

Arkadaşlar One UI 7 ile birlikte ses kontrol paneli şeffaf hale gelmiş fakat çok şeffaf olması hoşuma gitmedi bunun bir ayarı var mı ?

Sabah bununla ilgini bir gönderi paylaştım ama yoruma kapatılmış galiba cevap veremedim. Farklı bir tema kullanmıyorum varsayılan tema bu, soundasistana baktım orda şeffaflıkla alakalı bir ayar yok sadece tema değiştirebiliyorum onları da sevmedim. Başka kullanıcılarda bu normal ama bende çok şeffaf.

Ayrıca konuya çözüm bulunmadan neden yorumları kapatıldı ? Hemde daha sabah paylaştığım bir gönderiydi üzerinden gün bile geçmemişken.

image

0 Likes
13 Comments
ErenG09
Active Level 8
Galaxy A
Bende böyle acaba sound assasint kullandığın için mi böyle oldu1748182562611.jpg
Berkay_S22
Active Level 10
Galaxy A
Hayır şeffaf değil1748182593078.jpg
Utku48
Active Level 7
Galaxy A
Normalde şeffaf değil, blurlu. Siz Sound Asistant kullandığınız için şeffaf oluyor. Eski telefonumda da öyleydi. Ama şuanki telefonumda yok bu sorun. Nasıl çözüldüğünü ben de bilmiyorum maalesef.
FERDİ61
Active Level 5
Galaxy A
Sound Asistant'taki özellikleri seviyorum bu yüzden kapatmak istemiyorum umarım kısa zamanda bununla ilgili güncelleme gelir. Zaten Good Luck'a Türkçe dil desteği gibi iyileştirmeler de şart...
Utku48
Active Level 7
Galaxy A
Umarım..
S_21_FE
Expert Level 5
Galaxy A
Bendede az şeffaf 1748182720992.jpg
ErenG09
Active Level 8
Galaxy A
Kullandığın yazi tipi nedir?
S_21_FE
Expert Level 5
Galaxy A
Kendi mağazasında vardı.7.45 TL falan . güzel yazı tipi öneririm 🙋1748183284972.jpg
ErenG09
Active Level 8
Galaxy A
Ben şu an onu kullanıyorum😂 da hiç farketmedim ve hoşuma gitti sanki saat sende farklı gözüktü gibi