cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Sd kart ayarı

(Topic created on: 01-04-2023 12:37 AM)
463 Views
Hasan78
Active Level 1
Options
Galaxy A

Merhabalar,

A73 cihazıma sd kart taktım,bu sd kartı harici depolama olarak kullanmak istiyorum. Yani telefondan çıkarıp içindeki dosyaları başka telefonda yada bilgisayarda görebileyim istiyorum .
Fakat bu sd kart yalnızca bu cihazda kullanılabilir diye uyarı çıkıyor. Şifrelenmiş yani.

Tecrübesi olan varmıdır.

Teşekkürler. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
İnfoDijital
Active Level 8
Galaxy A

SD kart şifre kaldırma işlemi yapılması gereklidir.

Menü > Ayarlar > Biyometrik veriler ve güvenlik > Sd kartı şifrele veya kartın şifresini çöz adımlarından şifreni kaldır ,şifreni bilmiyorsan eğer SD kartı içindeki bilgileri yedek alarak Gmail hesabına veya data kablosu PC ye ardından sd kart biçimlendirme yapabilirsin.

Sd kart biçimlendirme adımları Menü > Ayarlar > Pil ve Cihaz Bakımı > Depolama > sağ köşede 3 nokta > Gelişmiş > En alta SD kart biçimlendir.

Karpuz_0-1672815727797.jpeg

View solution in context

9 Comments
Hasan78
Active Level 1
Galaxy A
Biçimlendirdim ama sd kartı harici veya dahili olarak kullanma seçeneği yok. Ben istiyorumki bazı dosyaları buraya atayım,sonra çıkartıp başka cihazda açayım.
CaganBey
Active Level 5
Galaxy A
Ben SD kartı görselleri depolamak için kullanıyorum sizin amaciniz nedir acaba yanlış anlamadiysam bazı belgeler yada dosya,resim vb. Seyleri SD karta taşımak
Hasan78
Active Level 1
Galaxy A
Genellikle video ve fotoğraflar evet
Galaxy A
Sd kartı şifreledin mi acaba şifreyi mi unuttun sorunu tam olarak anlıyamadım.
Hasan78
Active Level 1
Galaxy A
Resimde yazdığı gibi sd kartı çıkarıp başka bir cihazda kullanamazsınız diyor.Screenshot_20230104_042851_Settings.jpg
Hasan78
Active Level 1
Galaxy A
Böyle olunca sanki dahili hafıza gibi oluyor sd kart, birşeyler yedekleyip başka bir cihaza aktarma olmuyor.
Galaxy A
Sd kartın markası nedir ve çok eskimi kaç gb sabah dönüş yaparım iyi geceler.
Hasan78
Active Level 1
Galaxy A
Budur.Screenshot_20230104_045417_Hepsiburada.jpg
Solution
İnfoDijital
Active Level 8
Galaxy A

SD kart şifre kaldırma işlemi yapılması gereklidir.

Menü > Ayarlar > Biyometrik veriler ve güvenlik > Sd kartı şifrele veya kartın şifresini çöz adımlarından şifreni kaldır ,şifreni bilmiyorsan eğer SD kartı içindeki bilgileri yedek alarak Gmail hesabına veya data kablosu PC ye ardından sd kart biçimlendirme yapabilirsin.

Sd kart biçimlendirme adımları Menü > Ayarlar > Pil ve Cihaz Bakımı > Depolama > sağ köşede 3 nokta > Gelişmiş > En alta SD kart biçimlendir.

Karpuz_0-1672815727797.jpeg