cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Sarjdayken yeniden baslatma

(Topic created on: 09-18-2020 01:22 PM)
998 Views
SkorSky
Active Level 4
Options
Galaxy A

Telefonu şarja takıyorum kendiliğinden yeniden başlıyor ve members a girdiğimde bir hatadan dolayı kapandı raporu çıkıyor ekrana

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba SkorSky,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Gönderilen raporların incelenmesi ve nedenlerin tespit edilmesi, biraz zaman alabilir. Samsung Members üzerinden göndermiş olduğunuz herhangi bir hata raporuna uzun süre dönüş alamadıysanız, hata raporunu tekrar göndermenizi rica ederizSamsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.

MOD​

View solution in context

8 Comments
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim

Böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm sana tavsiyem ilk öncelikle

Bir daha böyle bir durumla karşılaşırsanız hata raporunu gönderiniz bir kontrol sağlasınlar cihaza

Eğer sorun düzelemediyse yeni gelecek yazılım güncellemesini beklemeni öneririm
0 Likes
SkorSky
Active Level 4
Galaxy A
3-4 defa hata raporu geldi hepsini de gonderdim
SkorSky
Active Level 4
Galaxy A
peki bu durum donanımsal mi yazılımsal mi
0 Likes
Violin21
Active Level 5
Galaxy A
A70 kullanıyorum benimde tel kapandı şarjdayken,hatta raporu gönderdim.
0 Likes
alkcsln
Active Level 5
Galaxy A
Yazılımsal bir hata oluşmuş olabilir, sonradan yüklediğiniz bir uygulama neden oluyor olabilir. İlk olarak şüphe duyduğunuz bir uygulama veya uygulamalar varsa kaldırın tekrar deneyin. Sorun devam ederse fabrika ayarlarına sıfırlayın, buna rağmen devam ederse Samsung ile iletişime geçmeni tavsiye ederim.
0 Likes
SkorSky
Active Level 4
Galaxy A
dediklerinizi uyguladım düzelmedi ve her zaman olmuyor
alkcsln
Active Level 5
Galaxy A
bir ara j3 2016 cihazımda olmuştu dediğiniz durum ama sonradan kendiliğinden mi geçmişti yoksa bir uygulamadan mı oluyordu onu tam hatırlayamadım ancak yazılımsal bir hataydı bende oluşan
0 Likes
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba SkorSky,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Gönderilen raporların incelenmesi ve nedenlerin tespit edilmesi, biraz zaman alabilir. Samsung Members üzerinden göndermiş olduğunuz herhangi bir hata raporuna uzun süre dönüş alamadıysanız, hata raporunu tekrar göndermenizi rica ederizSamsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.

MOD​