Original topic:

Sanırım kararlıyım🙃

(Topic created on: 08-03-2025 09:10 PM)
40 Views
EmirhanGalaxyA25
Active Level 4
Options
Galaxy A

Artık ikide bir şöyle konu yayınlayıp insanları yormaktan bıktım.

Arkadaşlar son kararım belli sanırsam. Galaxy A56 almaya karar verdim ( %60 ihtimal ile) 
S24 FE almak istiyordum fakat aradaki fiyat farkını fazla zorlamak istemiyorum. Bütçe zaten kısıtlı onu da fazla zorlamak istemiyorum. Özellikleri arasındaki farklar var biliyorum fakat ben buna karar verdim. Eğer son dakika satın alırken bir değişiklik olursa tekrar buraya yazarım. Kamera kalitesini ben beğendim. Birkaç tane s24 fe ile olan karşılaştırması izlemiştim zaten. Benim gözümde kamera kalitesi olarak (4k 60fps, 8k ve telefoto kamerası arasında pek **bleep** olduğunu düşünmüyorum. Günlük kullanım olarak telefonu alacağım için bana yeterli olacaktır 
BURSAŞK
Expert Level 5
Galaxy A
Hayırlı olsun şimdiden 😊👏
Galaxy A
Teşekkür ederim😊
0 Likes
TitanCameraMan
Active Level 10
Galaxy A
A56 ile S24 Fe arasında fiyat farkına değecek kadar ****bleep**** var.

A5 serisi telefonlar donar, akıcı değillerdir, A50'den A56'ya kadar her cihaza sahibim ve S24 Ultra'da sonra kullanınca cihazın akıcılığı net olarak daha kötü, Fe serisindeyse öyle değil, kullanılan paneller benzer bu yüzden cihazlar mükemmel bir akıcılığa sahip oluyor. S24'u dan S21 Fe kullanınca ekranın akıcılığı açısından bir sorun yaşamadım ama A serisinin hissiyatı kesinliklr alışırsanız S serisine iyi değil.
isimsiz-
Expert Level 1
Galaxy A
İyde bundan bizene ne boş adamlar var
Galaxy A
İlgilenmiyorsan yorum yapma kardeşim. Çok fazla insanlar hakkında "boş adam" gibi saçma sapan yorumlarda bulunma benimle uğraşma. Dengin kimse onlarla uğraş.
0 Likes
pelpelbjk
Active Level 3
Galaxy A
Aldin mi
Galaxy A
Daha almadım
0 Likes
pelpelbjk
Active Level 3
Galaxy A
Trediyol bak derim bende dedim a56 25 ken ben s24 fe 23.200 aldim ama 128 gb
Galaxy A
Anlıyorum, fakat ben öyle 20 bin küsür parayı birden verebilecek durumum yok maalesef. Faturaya ek bir şekilde taksitle almak benim için daha mantıklı
0 Likes
pelpelbjk
Active Level 3
Galaxy A
Biliyormusun banada s24 fe 256 turjcel normal fiyatu 25 bin ken faiz ile 28 veriyordu almadim kartan yaptim mecbur haklisin