cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsunglarda iphone gibi depolama satın alma var mı?

(Topic created on: Sunday)
15 Views
lwizyGalaxyA35
Active Level 1
Options
Galaxy A

Varsa ne kadar?

19 Comments
axeno
Expert Level 4
Galaxy A
Apple ne alaka 😂 aşırı konudan sapmıssınız. Ve coğu cümlemi kaçırmıssınız.
Dayanıklı ssdlrr var zaten yıllardır bu tür olaylar için? Ayrıca argümanlarımı incelerseniz birden fazla yedeklemeden bahsediyorum:) evet daha pahalı ama tek ssd yerine 2 3 ssd ile en azından tüm kontrol sende olabiliyor. Ha ben uğraşamam diyen ztn alsın gogleden alternatif yedekleme firmaları var? Tek seçenek google mı? O milyarlarca veriyi firma birden fazla yedekleme aldığı için geri upload etti. Tek şeye bağlı olma

Senin mantığınla bakarsak sorun çıksa googlede herşey çöp olacak yine aynı şeye düşüyor? Cok mantıksız.
0 Likes
Sm21fe
Active Level 5
Galaxy A
Apple şu alaka buradaki cümle sanki ful androide sallamış gibi işte play store sistemi yavaşlatıyor google veri çalıyor gibisinden he bu zamanda bu hayat pahaliliginda birinin gidip 2-3 tane ssd veya hdd alacağını düşünmüyorum googleye dönersek he başka yedekleme yerleri elbette vardır fakat bana kalırsa one drive veya google android tarafında güvenilir çoğu cihazla uyumlu 2yer hatta samsung cihazların galeri uygulamasında bile one drive reklamı yapılıyor he googleda bir sorun olacağını sanmam he allahın isi olabilirde fakat google bu verilerin birden fazla yedeğini zaten tutuyordur veri merkezlerinde he dediğiniz imkan varsa daha iyi olur işte 2.3 tane ssd hdd al ona resimleri videoları at gibi şeyler ama adam uğraşmak istemiyor aylık 50 tl gibi fiyatlarla fotoğraflarını yedekliyor veri çalınma olaylarını bilmiyorum o konu hakkında bir bilgim yok hatta aydınlatırsanız beni daha memnun olurum
axeno
Expert Level 4
Galaxy A
Birden fazla tutuyor mu evet ama koskoca sponsorlarını zamanında yalnız bırakmıştı. Ve evet bu devirde bir tank ssd 4kdan başlıyor buda pahalı bi cok kişi için ama millet yurt dışında evine Server yapıyor rahatlıkla
Sm21fe
Active Level 5
Galaxy A
Ya zaten ben ssdye karşı değilim hocam sadece hani asgari ücretle çalışan insanlar yada az maaş alan insanlara pahali gelir bu tarz parçalar yoksa benimde ssdye yedekledigim fotoğraf videolar var
flyrover4280
Active Level 3
Galaxy A
Biraz fıkra gibi olcak ama Samsung'un Samsung'a ait neredeyse hiçbir şeyi yok. Hepsi Google'ın :)
Sm21fe
Active Level 5
Galaxy A
Neden yapmıyorlar acaba samsung yapsa eminimki daha fazla kazanır fakat android tabanlı olduğu için cihazlar bir anlaşması vardır belkide google ile
0 Likes
flyrover4280
Active Level 3
Galaxy A
Şöyle tahmin ediyorum. Samsung güney kore markası. İsletim ve donanım sistemi Google yani abd malı. Eğer kendi isletim sistemini kurup abd ye kafa tutarsa huawenin sonu gibi olur. Piyasadan silinir. Huawei abd resti olmasaydı suanda ne apple ne samsung vardı.
0 Likes
Sm21fe
Active Level 5
Galaxy A
Hmm bu daha mantıklı bir sebep hocam haklısınız keşke huaweide ayrılmasaydı googleden fakat ayrılmasına rağmen şuan piyasadaki çoğu cihazdan iyi cihaz yapıyorlar
0 Likes
MasterCaution
Active Level 3
Galaxy A
Google One kullanıyorum. Fotoğraflar uygulamasını Premium kullanabiliyorsunuz ve birçok düzenleme özelliği ekleniyor. İsterseniz aile hesabı gibi 5 6 hesap için de kullanabiliyorsunuz. Yedeklemek istediğiniz klasörleri siz seçiyorsunuz. Fotoğraf çektiğiniz anda otomatik yedekliyor. Drive yedeklemelerini de bu hesaba yapıyor. Büyük boyutlu dosyalar yedekliyorsanız yüksek depolama alanı olan teklifleri seçebilirsiniz. Ben ilk aldığımda fiyatları çok uygundu ama şu an biraz arttı. Yine de vermeye değer.
0 Likes
MasterCaution
Active Level 3
Galaxy A
Bende 2 TB var yıllık 2049 TL ödemiştim.
0 Likes