cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung ve bdh bilişim maltepe şubesi rezilliği

(Topic created on: 03-05-2024 02:55 PM)
718 Views
Omer54
Active Level 7
Options
Galaxy A
Merhaba arkadaşlar bundan yaklaşık 11 ay önce vatan bilgisayar üzerinden sıfır kapalı kutu a23 bir cihaz aldım. Ve aldıktan yaklaşık 3 ay sonra telefonun sarj aletinden yanık benzeri kokular gelmeye başladı ve bundan tekrar bir 3 ay sonra telefonumun arada sarj almamaya başladığını farkettim bunlara nazaran birde ekranımda simgelerin izi kalma problemim vardı 3 tane sorunum vardı ve artık bu sorunlar ardı ardına gelmeye başlayınca geçen ay 5 şubat 2024 tarihinde ürünüm ilkkez bdh bilişim istanbul maltepe servisinde işlem görmeye başladı yaklaşık 1 gün içinde telefonumun sarj aleti sarj soketi degiştirildiğini öğrendim ekran sorunuma ise problem gözükmediğini belirtip gün içinde onarım yapıp kargoya verdiler ürün geldi geldikten sonra telefonun sarj soketindeki deformasyonla beraber geldi bende bunun üzerine ekran sorununu tekrar belirtip tekrar servise bdh bilişime gönderdim ürün servise ulaştıktan hemen 1 saat sonra kullanıcı hatası olduğunu ve bu deformasyonun kulaklık tak çıkar yaparken kullanıcının tak çıkar yapması sebebiyle aşınmasının tüketici hatası olduğunu söylediler ücreti ödemezsem ürünü bana geri gönderceklerini söylediler kabul etmedim ve samsunga derdimi anlattım samsung ise müşteri memnuniyeti adı altında onarımını yapacaklarını söylediler lafa bak benim bu hakkım zaten hakkım olanı muşteri memnuniyeti diyerekten değiştirdiler ve ürünü tekrar yolladılar sonrasında bu sefer telefonun arka kasasında daha belirgin bir deformasyonla geldi ve bunun içinde tekrar gönderdim yine kullanıci hatası dediler bu sefer şunu dediler bu bize ilk geldiğindede zaten vardı demiş sözde teknisyen kendi yaptığı hatayı yine bana yıkmaya çalışıyor samsung yine müşteri memnuniyeti adına onarımı ücretsiz yapacağız dediler onarım oldu yine bu sefer şuan günümüz oldu bu seferde kameranın içinde tozlar var sil sil geçmiyor 1 aydır ben bununla uğraşıyorum artık bıktım samsung members foruma yazmamın sebebide artık ürünü onarım değil değişim yapılmaeını istiyorum 4 kez bir cihazı servisinize gönderdim teknisyeniniz adam gibi onarım yapamıyor sayın samsung members yetkilileri.

image

image

25 Comments
Omer54
Active Level 7
Galaxy A
Not olarak 1 aydır ben bu teknisyenlerinizin yalanlarıyla uğraşırken 1gb ramlı a02 core yedek telefonla idare ediyorum
Omer54
Active Level 7
Galaxy A
Görsün tüm uyeler rezilliğinizi bir telefon tamir etmeyi beceremiyorsunuz allahın amatörleri
Eflatun
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A
Merhaba Omer54,

Doğrudan Mesaj ile iletişim bilgilerinizi bize iletebilirseniz, konuyu detaylı olarak inceleyip, size yardımcı olmak isteriz.

Teşekkürler.
MOD
0 Likes
Omer54
Active Level 7
Galaxy A
Yazacağım ama bu konuyu asla kilitlemeyin insanlar bu rezillikleri görecek
Omer54
Active Level 7
Galaxy A
Bugün eğer bu sorun çözülmezse forumlarda yaptığıniz hem bu rezilliği böyle konu açarak rezil edeceğim hemde tüketici hakem heyetine başvuracağım odamı yetmedi dava açacağım bunu hem kendim için hemde diğer başka samsung kullanıcılarını tüketicileri mağdur etmeyin diye yapacağım
Omer54
Active Level 7
Galaxy A
Up
0 Likes
emrecanA21s
Active Level 7
Galaxy A
Benim telefonumuda anakart bozuk diye değiştirmeye çalışmışlardı 1000tl istediler bende kabul etmemiştim

Başka servise gittim sorunumu çözdüler
Başka bir servise götürün inşallah yardımcı olurlar size
0 Likes
Omer54
Active Level 7
Galaxy A
Sakaryada yaşıyorum hocam sakaryada elden teslim edebileceğim yetkili samsung servisi yok önceden vardı ama şuan yok elden teslim etme imkanım olmadığı için bu dengesizlerle muhattap oluyorum durmadan
emrecanA21s
Active Level 7
Galaxy A
İnşallah sorununuz çözülür şimdiki telefonlara imkan ve güç elvermiyor normal bir telefon yüksek fiyat bandına satılıyor
0 Likes