cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung ram kullanımı

(Topic created on: 05-01-2023 06:45 PM)
533 Views
Koctv
Active Level 8
Options
Galaxy A

Samsung a 53 bulunmakta elimde ram plus özelliğini açtım telefon arka planda sürekli kullanmadığım uygulamaları açıyor kapatıyorum bir süre sonra bir bakıyorum 4.9 gb kullanım devam ediyor boşta bile bu kullanım var bu uygulamaların kullanmadığım zaman arka planda çalışmasını istemiyorum ne önerirsiniz? 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Koctv,

Otomatik olarak kullanılmayan uygulamaları kapatma özelliği bulunmuyor. Pil ve cihaz bakımı > Hafıza > Harici tutulan uygulamalardan ekleme yapabilirsiniz. Ram temizleme için, pil ve cihaz bakımı kısmından girerek manuel optimizasyon yapabilirsiniz.

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
16 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Merhaba öncelikle
Ram dolması normal hem one ui ağır yazılımdır ondan dolayı bir sorun teşkil etmez
Tek yapmanız gereken cihaz bakımından cihazı optimize etmeniz olucaktır.
Birde ram dolma olayı birazda yazılımsal kalıyor.
Koctv
Active Level 8
Galaxy A
Otomatik kullanmadığım zaman sonlandır özelliği yokmudur acaba
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ram plus un mu
0 Likes
Koctv
Active Level 8
Galaxy A
Evet gereksiz herşeyi arka planda çalıştırsın istemiyorum
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Yok sadece manuel ve tek seferlik kapatabilirsiniz onun harici otomatik kapanan bir sistem değil ne yazıkki.
Koctv
Active Level 8
Galaxy A
Teşekkür ederim
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Rica ederim ne demek çözümü kabul ederseniz memnun olurum hem o tarz sorun yaşayan arkadaşlarımıza yardımcı olması için sizlerde sağolun bir sorununuz varsa her zaman yardımcı olurum.
axeno
Expert Level 4
Galaxy A
Konuştuğumuz gibi one ui optimize değil. Kendi kendine uygulama açmasına sistem işlevselliği için gerekmekte. Derin uyku moduna aldım ben o sürekli rami yiyenleri ona rağmen açılıyor sürekli.
Koctv
Active Level 8
Galaxy A
Buna çözüm bulmalılar sadece gerektiği zaman açılıp sonra sonlandırmalı kullanmadığında
0 Likes