cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung isterse eski telefonlara mesela 2017 de ki cihazlara

(Topic created on: 2 weeks ago)
211 Views
AEFSANE
Expert Level 5
Options
Galaxy A

Güncelleme verebilir mi merak ettim alaya almayın

0 Likes
21 Comments
Galaxy A
Verebilir ama vermez
0 Likes
AEFSANE
Expert Level 5
Galaxy A
Tamam aynı düşüncedeyiz verebiliyor yani
0 Likes
Galaxy A
Hocam sunucular açık olduğu sürece her zaman samsung verebilir
0 Likes
BerkeS24Plus
Active Level 7
Galaxy A
Verebilir ama neden bunu yapmayacaklarını altta açıkladım hocam. Verse bile o yazılımla o telefonun donanımıyla teli kullanamazsın zaten tek şansın rom atmak ama o da belli bir yere kadar.
0 Likes
Galaxy A
Hocam ama arkadaş mesela diye sormuş
0 Likes
BerkeS24Plus
Active Level 7
Galaxy A
Evet imkan olarak verme potansiyeli var hem apple için hem de samsung için ve diğer markalar için. Ama belli yere kadar tabiki hocam. Çünkü donanımlardaki işlemcilerin belirli destekleme kapasitesi var ve bunu geçerse yük işlemci o yükü kaldıramaz.
0 Likes
Galaxy A
Hocam a04 de android 14 var galaxy s6 da android 7.0 var ama s6 daha güçlü bir cihaz 😊
0 Likes
BerkeS24Plus
Active Level 7
Galaxy A
Sana şöyle söyleyeyim a04 s6 dan daha optimize bir telefon ve s6 zamanında kullanılan işlemci android 7 ye göre optimize ediliyor bu bütün telefonlar için böyle. Hangi android veya ios ile çıktıysa işlemci ile ona göre optimize ediliyorlar. Zaten telefpnu ilk aldığındaki android sürümüyle en yüksek performansta çalışması sebebi de bu. Maksimum performansı ilk zamanlar alıyorsun androidlerde. Ama S6 şuan amiral gemisi olmasına rağmen A04 ondan daha iyi arada dağlar kadar teknoloji farkı var. Optimizasyon farkı var arayüz farkı var. S6 Samsung Experience arayüzünden kalma :) A04 OneUI gibi son derece kararlı bir arayüze sahip
Galaxy A
Anladım ben sizi hocam 😊