Original topic:

Samsung galaxy a73 5g

(Topic created on: 05-26-2024 01:06 AM)
210 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy A
Telefonumda sürekli alttaki tuşlara kendi kendine dokunma var, ve ekrana dokununca hafif yatay çizgiler oluyor yaşayan var mı?
3 Comments
Galaxy A
Tahminimce düştü yada darbe aldı servis yolun görünmüş 🙃
0 Likes
Ömer_A73-5G
Active Level 7
Galaxy A
hayır , bendede parlaklık kısık iken ekrana dokununca yatay çizgiler oluşuyor. Kronik bir sorun
0 Likes
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba omeraksu,

Konu ile ilgili, aşağıdaki kontrolleri yapabilirsiniz.

• Cihazınızın dokunmatik ekranını koruyan herhangi bir ekran koruyucu bulunuyorsa çıkartıp tekrar kontrol edebilirsiniz.

• Dokunmatik ekrana, ekran koruyucusu veya isteğe bağlı aksesuarlar takarsanız, dokunmatik ekran düzgün çalışmayabilir.

• Cihazınızın yazılımının en yeni sürüme güncellendiğinden emin olun.

• Dokunmatik ekran nemli ortamlarda veya suya maruz kaldığında arızalanabilir.

Sorun halen çözülmezse;

Cihazınızın yazılım sürümü güncelse ve Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek > Tanılama > Dokunmatik Ekran" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes