cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung a74 ve samsung a54 Geekbench Skor Karşılaştırılması

(Topic created on: 01-22-2024 09:04 PM)
420 Views
Rockersahin
Expert Level 1
Options
Galaxy A
Samsung a73 ve Samsung A54 Geekbench Skor Karşılaştırılması Samsung A Serisinin Kralı A73 Hâlâ Geçmiş Olsun Buyrun Boşuna A73 Övmüyorum 🙏😂 Üstteki A73 Alttaki A54 Diyeceklerim Bu Kadar 😂

image

image

14 Comments
zeto
Active Level 10
Galaxy A
Bunlara pek inanmam günlük kunlanımda pek şnanmam ben çünkü bunu **bleep** edemeyiz 2 side iyi cihaz tek **bleep** işlemci a54 5 yıl güncelleme alıcak a73 de kunlandım iyiydi a54 kunlanıyorum bu daha iyi geldi bana
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy A
Saygı duyarım ama bende a73 ve a54 ikiside var bana a54 çok yavaş kaldi
0 Likes
zeto
Active Level 10
Galaxy A
120hz ayarladın mı yağ gibi bide ram plus açık ve hafıza tam dolu değil hızlı cihaz baya bi sorunu şu son güncellme rezalet bazen takılıyor o kadar
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy A
Sevgili zetocum öncelikle sana bütün samimi duygularımla söylüyorum bu samsung a54 ile yazarken 40 defa telefonun klavyesi takılmakta otomatik tahminleri kapamama rağmen telefon performansı fiyatını hiç hak etmiyor ısınması donması kasmasıda cabası bu sene samsung eğer güzel bir a serisi cihaz çıkarmazsa artık kimse a serisi cihaz almaz samsung kendi ayağına sıkan bir firma haline geldi geçmiş olsun bu exynos yüzünden hem donuyor hemde takılıyor yani performans olarak bende ram plus 8 gb kullanıyorum şu an samsung a54 den yazıyorum tepkimesi o kadar kötüki sana anlatamam a73 den yazarken yağ gibi kayıyor klavye özellikle 500 kere hata yapıyorum a54 ile yazarken çünkü takılmaya çok niyetli bir klavyesi mevcut güvenerek 2 kelime bile yazamıyorum ama yinede bayiilerde samsung a73 yok diye ben samsung a54 aldım 2 tane a73 Alacaktım Ömürlük Değme Keyfine Kullan Ama Yoktu İşte Malesef 😂😂🙏🙏🙏
0 Likes
zeto
Active Level 10
Galaxy A
A seriler orta segment cihaz bu cihazlsrda ne bekliyorsunuz ki s setisi gibi ultra performans mı acaba en iyi orta segment samsung da tr en yeni olan a74 mesela getirmedi fiyattan dolsyı bilgin olsun ben asla firmam tutmam
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy A
Sevgili zetocum a74 çıktımı ben duyamadım çıksada türkiyeye gelirdi bence çıkmadı çıksada ona snapdragon 888 koyardı ve çok rahat her işi rahatlıkla hallederdik ama ne yazıkki samsung bunu yapmadı
0 Likes
zeto
Active Level 10
Galaxy A
Bi yerde okumultum yada videoda söylüyordu birisi a serisine sadece en son a54 getrdi diye samsung tr
0 Likes
AlperAlpaslan
Expert Level 4
Galaxy A
A7x serisi sonlandırıldı
0 Likes
GALAXYA51-F
Active Level 10
Galaxy A
Uygulama adı nedir hocam?