cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung a53 fps dropları çözülmüyor

(Topic created on: 06-08-2024 05:49 PM)
258 Views
a53yet
Active Level 5
Options
Galaxy A

A53 adeta öldü gözümde performans vasat halde efootball 24 vb oyunlarda aniden 60 dan 40 lara düşen fps var exynosun 2 yıl daha olmadı telefonu alalı durum bu exynos almayın aldırmayın değiştirip kurtulacam birdahada a serisi kolay kolay almam 

13 Comments
axeno
Expert Level 3
Galaxy A
2 yıl olsun olmasın i telefon oyun için değil hani ve berbat bir exynos çipi var. Şuan ki exynos cinler stabil ama sizdeki değil.
0 Likes
a53yet
Active Level 5
Galaxy A
Telefonun oyun için olup olmaması önemli deil drop sorunu işlemcinin rezalet olduğunu gösteriyor gerçekten bidaha asla exynos drop için bir çözüm de bulamadım ztn
0 Likes
axeno
Expert Level 3
Galaxy A
Nasıl bir çözüm bulabilirsin zaten 😄

İşlemci kötü zaten ama şuan ki son çıkan exynoslar gayet stabil.

Çözüm olarak root atıp overclock falan atarsın
0 Likes
a53yet
Active Level 5
Galaxy A
Aldığım zaman benimkide stabildi tek bir şikayetim yoktu 1-2 yıla görürüz o yenileride asla exynos almam ders oldu buda bana.
0 Likes
axeno
Expert Level 3
Galaxy A
Yenilerini gördük kanka 😄 hala Bi sorun yok aynı performansla çalışıyor senin ki stbail falan değildi sırf sen oyun oynuyorken kasmıyor diye stabil olmuyor :) sentetik testlere bakınca exynoslar gayet stabil(yenileri) ama bir snapdragon değiller fakat sendeki zaten çöptü ilk çıktığındada
0 Likes
a53yet
Active Level 5
Galaxy A
Bekleyip göreceğiz dostum
0 Likes
axeno
Expert Level 3
Galaxy A
E gördük zaten snapdragon ilk gün gibi kalıyor exynosta aynı ama exynos ekstra fazla pil yiyor ve ısınıyor
0 Likes
İlhanEfe
Active Level 10
Galaxy A
Evet dediginiz gibi exynos kotu haklisin ancak bir nebze onune gecebilirsiniz fps sorunlari icin oyun eklentileri uygulamasini kullanarak nasil kullanildigini bilmiyorsaniz yardimci olabilirim
0 Likes
a53yet
Active Level 5
Galaxy A
Onu kullanıyorum max fps modunda Labs moduda açık ona rağmen drop yiyor
0 Likes