cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung a35 in gözünü seveyim 😂

(Topic created on: 06-20-2025 05:01 PM)
419 Views
Osmanncakirr
Active Level 8
Options
Galaxy A

image

8 9 ay oldu maşallahı var bir önceki Samsung a34umde 200 lerde pil sağlığım 98 lere düşmüştü 2 katı oldu döngü hala 100 bide şarjda takılıyorum hor kulaniyorum bize böyle cihazlar üret Samsung 😂👌
17 Comments
mustafaa14
Active Level 10
Galaxy A
nasıl bakıyoruz hocam
Osmanncakirr
Active Level 8
Galaxy A
Bir kaç program gerekiyor *#9900# yaptıktan sonra tün dumpsdate basıyorsun Ok yazısına basıyorsun sonrasında zarchiver diye winrar klasörü var onu player den indir bide rs dosya yöneticisini indir zarchiver den telefon hafızasına girip log diye klasör olacak içine gir içinde winrar olacak onu bu klosere çıkar yap çıkardığın klasörün içinde de bir dosya olacak onu da tekrar çıkar yapacaksın dumstate. Txt yi rs dosya yönetici ile aç arama bulma kısmından mSavedBatteryAsoc arat tek tek sayfalara bakacaksın 78 sayfa varsa genellikle 50 ila 65 Sayfalar arasında oluyor aradığın ifade pil sağlığı oluyor bu kadar anlatabildim1750428174098.jpg1750428425167.jpg
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy A
mSavedBatteryBsoh değerine bakın. Asocta büyük sapmalar oluyor. En doğru değeri Bsoh gösterir.
Osmanncakirr
Active Level 8
Galaxy A
Ben çok program kulandım müşteri hizmetlerine de bağlandım yeri geldi bana kalırsa %100 doğru çünkü onlarda bu değeri vermislerdi
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy A
Yinede bsoh değerine bakar mısınız?
Osmanncakirr
Active Level 8
Galaxy A
99 çok bir sapma yok1750428839334.jpg
Kazikate
Expert Level 5
Galaxy A
Bsoh A serisinde yok diye biliyorum.
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy A
6.1de görünmüyordu. Şuan görebiliyorum.
Kazikate
Expert Level 5
Galaxy A
Bende şimdi A55'te test ettim. Yeni gelmiş.