cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung a03 cihaz kulaklık modunda kaldı

(Topic created on: 06-04-2023 06:05 AM)
365 Views
cilginsivasli
Beginner Level 2
Options
Galaxy A

Selamlar telefonum samsung a03 daha 5 aylık cihaz kulaklık modunda takılı kaldı sosyal medya sesini dışarı vermiyor Hoparlörden ses açma kapama düğmesine bastığımda kulaklık ibaresi çıkıyor ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Galaxy A
Merhaba

Samsung Members > Destek > Telefon Tanılaması > Hoparlör. Hoparlörü kontrol edin

Sorun devam ederse; cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili hafızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosyalarınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra; Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.

İstersenizde Samsung Yetkili Servis'ine gidip Cihazınıza bakım onarım yaptırabilirsiniz.

Çevrenizdeki Samsung Yetkili Servisler'ini bulabilmek ve konu hakkında bilgi edinebilmek için linki inceleyebilirsiniz:
https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler iyi günler dilerim

View solution in context

2 Comments
Solution
Galaxy A
Merhaba

Samsung Members > Destek > Telefon Tanılaması > Hoparlör. Hoparlörü kontrol edin

Sorun devam ederse; cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili hafızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosyalarınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra; Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.

İstersenizde Samsung Yetkili Servis'ine gidip Cihazınıza bakım onarım yaptırabilirsiniz.

Çevrenizdeki Samsung Yetkili Servisler'ini bulabilmek ve konu hakkında bilgi edinebilmek için linki inceleyebilirsiniz:
https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler iyi günler dilerim
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Telefonu yeniden baslatin duzelecektir bug girmis ola bilir