cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung a.55 telefon alalı 1.5 ay oldu şebekesi hep az çekior neden

(Topic created on: 01-15-2025 09:10 PM)
269 Views
flamender34
Active Level 3
Options
Galaxy A

Galaxy a.55 aldım şebeke çekimi hep azalıyor bo sorun ne zaman çözülür

12 Comments
Galaxy A
Operatör ile alakalı olabilir
samettunc545
Active Level 1
Galaxy A
Ayni sorun sanırım tum samsung cihazlarimda var iphone kullanirken cihazim cekmeme sorunu hic yasamiyordum samsung ne zaman alsam.surekli cihaz apple cihazlarina gore daha az sinyal aliyor cozemedim suanki cihazim da s24 ultra 512 gb **bleep** da ayni sorun mevcut
flamender34
Active Level 3
Galaxy A
Aynen bencede aynı şebeke çekim sıkıntısı var çok çabuk düşüyor şebeke bi anda 3 G ye geçior saçma
0 Likes
A73_MKG_2022
Expert Level 1
Galaxy A
Reis bazı operatörler bazı bölgelerde fazla veya az çekebiliyor mesela bizim burada sadece turkcell çekiyor ama urfa da vodofone İzmir Bornova da bimcell kullanmıştım full çekiyordu...
Çok da iyi idi...
flamender34
Active Level 3
Galaxy A
Doğrudur ama ben uzun yıllar sonra samsınga dönüş yaptım samsungta gördümm bunu üstelik vadafome hattımdada aynı türkseldede aynı türkcele geçeli 1ay oldu telefonla alakalı
A73_MKG_2022
Expert Level 1
Galaxy A
Anlıyorum reis .
Sinyal çekim gücü yüksek telefona geçebilirsin...
flamender34
Active Level 3
Galaxy A
Öyle yapcam olmadı bunu iade etcem üstüne para koyup bi şekil yapcam
0 Likes
flamender34
Active Level 3
Galaxy A
Vadafonden türkcele geçtim onla alakalı değil bu exynos işlemcileri modellerde sıkıntı yapıor dediler şebeke çekimi için donanımsalmı yoksa yazılımsalmı sıkıntı çebeke çekior ama çoğu yerde az çekior
0 Likes
eym095
Active Level 3
Galaxy A
Donanımsal büyük ihtimalle. Ben de A54 kullanıyorum ve aldığım mobil sinyal gücü gayet yeterli 150 mbps görüyor. Fakat mobil veri kullanırken batarya hızlı tükeniyor ve işlemci ısınıyor
0 Likes