cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung S 24 fe pil sorunu

(Topic created on: 3 weeks ago)
106 Views
Serkan-S25-GS
Active Level 10
Options
Galaxy A

Herkese merhaba ben böyle su gibi giden şarj yiyen telefon görmedim ya telefonda 1 tane bile oynun yok bu kadar çok gitmedi çok saçma normal kullanımda.mobil veriyi açınca bu iki katına çıkıyor pil düşüşü Samsung buna bi el atmalı diğer markalarda böyle bir şikayet yok enteresan bu durumdan şikayetçi kaç kişiyiz acaba🤔

12 Comments
knnchw
Active Level 3
Galaxy A
Kanka aldım alalı mesleğimden dolayı telefonu gün içinde fazla fazla kullanmak zorunda kalıyorum 20 günde en az 20 kere şarj etmişimdir zaten ama hiçbir değişiklik yok. Oyun falan da oynamıyorum bluetooth nfc senkronizasyon gibi şeyler de kapalı böyle olmaması gerek
Serkan-S25-GS
Active Level 10
Galaxy A
Bendede aynı işte umarım duzelitrler şunu güncellemeyle
Melih_S24FE
Active Level 10
Galaxy A
Bende öyle bir sorun yok aksine 6bin mahlık m31le kafa kafaya şuan, mobil veri blutooth konum açık 120hzde 7.30-9.00saat aralığında ekran süresi alıyorum genelde ama oyun oynamıyorum youtunr ve instagram ağırlıklı, eğer cihaz yeniyse zamanla düzelir yeni değilse bir sorun vardır sıfırlayınca düzelmiyorsa kesinlikle servise gidin açık ara çok çok iyi pili var tabi işlemcide stabil onunda etkisi var. Bu arada benim cihazımda güncel en son sürümde.