cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Google Widget

(Topic created on: 05-03-2020 09:44 PM)
437 Views
FB2941
Active Level 6
Options
Galaxy A

Arkadaşlar Samsung Galaxy A10S kullanıyorum.  Ilk resim bana ait. 2. Resim google görsellerden aldım.
2. resimde Sağ da gördüğünuz "Say "Ok Google" yazıyor yani Türkçesi; okey google diyin" benimkinde o yazı yazmıyor yani Ok Google diyin yazısını nasıl yazdırırım ? Widget olarak göremedim? hatta bazılarınızda Ok Google Diyin Yazıyordu?  Yardımcı Olursanız çok güzel olur. Şimdiden Teşekkür Ederim.  

image

image

0 Likes

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
"Ok Google deyin" telefonu aldığınız zaman kurulumu tamamladıktan sonra görülür, daha sonra siz "ok google" dedikten sonra kaybolur ve daha görünmez. ayarlardan kurcalasınızda görülür hale gelmez. bazen tekrar göründüğü oluyor.

View solution in context

0 Likes
Solution
DoğanCan
Active Level 5
Galaxy A
genelikle eski sürümlerde oluyo

View solution in context

0 Likes
7 Comments
FB2941
Active Level 6
Galaxy A
Yani bende de "Ok Google diyin yazısı neden yazmıyor nasıl yaparız yardımcı olursanız gerçekten iyi olur.
0 Likes
j7pro17
Active Level 4
Galaxy A
2.resimde google resmi eski bir telefona yada eski bi android sürüne ait olabilir yeni sürümler 1.resimdeki gibi
0 Likes
FB2941
Active Level 6
Galaxy A
yeni sürümler öyle ama aslında google görsellerde bulamadım dün burda ekran görüntüsüleri paylaşılırkende ok google diyin yazıyordu.
0 Likes
FB2941
Active Level 6
Galaxy A
ok google diyin yazanlar da var ama hemde yeni hemen hemen.
0 Likes
j7pro17
Active Level 4
Galaxy A
belkide google asistandır o
0 Likes
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
"Ok Google deyin" telefonu aldığınız zaman kurulumu tamamladıktan sonra görülür, daha sonra siz "ok google" dedikten sonra kaybolur ve daha görünmez. ayarlardan kurcalasınızda görülür hale gelmez. bazen tekrar göründüğü oluyor.
0 Likes
Solution
DoğanCan
Active Level 5
Galaxy A
genelikle eski sürümlerde oluyo
0 Likes