cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Galaxy A54 5G Beklediğim Güncellemeler Gelmedi Yayınlanmadı

(Topic created on: 01-20-2024 04:50 PM)
604 Views
furkanaksuu090597
Active Level 5
Options
Galaxy A
Selamın aleyküm arkadaşlar samsung members ailesi öncelikle hepinize hayırlı iyi haftasonları dilerim sizlere bir sorum olacak daha hâlâ samsung galaxy A54 5G cihazıma 1 ocak 2024 güvenlik güncellemesi gelmedi ve aynı zamanda ONE UI 6.1 yazılım güncellemesi'de yayınlanmadı neden gelmedi veyahutta yayınlanmadı bilmiyorum bu topluluk gönderim hakkında fikirlerinizi değerli görüş öneri ve yorumlarınızı bekliyorum benide bu konuda bilgilendirip aydınlatırsanız sevinirim mutlu olurum saygılarımla herkese sıhhat sağlık huzur mutluluk dolu günler hayırlı akşamlar diliyorum
16 Comments
SonerA345G
Expert Level 3
Galaxy A
Güncelleme test aşamasında çünkü
ATC_Closed
Expert Level 2
Galaxy A
Şuan hala One UI 6'nın dağıtımı bitmedi. Bundan dolayı 6.1 dağıtıma çıkmadı. Güvenlik güncellemesi kısmını tam olarak bilmiyorum. 😊
Galaxy A
@ATÇ_NW Haklısınız evet doğrudur sizi anlıyorum
zeto
Active Level 10
Galaxy A
A54 cihaza ay sonlarına doğru güvenlik güncelemesi gelşr bemde de a54 var he zaman aynı
Galaxy A
@zeto Sizi anlıyorum haklısınız doğrudur ne deyim samsung'un işleri işte azimle sabırla beklemekten başka çaremiz yok herşeyin hayırlısı
zeto
Active Level 10
Galaxy A
S serileri herzaman öncelikli şuda vae çok satan cihaza daha erkwn veriyor benim gözlemim bu
Galaxy A
Orası kesin zaten hep böyle olur samsung tarafında önce dediğiniz gibi S serisi yani amiral gemisi cihazlar sonra katlanabilir cihazlar en son olarak ise a serisi cihazları günceller güncelleme verir samsung sizi anlıyorum size hak veriyorum ne deyim ne deseniz haklısınız dediklerinize aynen tamamen katılıyorum
0 Likes
DFR_A12s
Active Level 8
Galaxy A
Daha değil
Galaxy A
@DFR_A12s Sizi anlıyorum daha zamanı gelmedi demek istiyorsunuz doğrumu anladım