cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Galaxy A50 Kalici ve Geçici Burn-in

(Topic created on: 01-22-2020 04:32 PM)
740 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy A

Galaxy A50 cihazimda S.amoled ekraninda gecici olarak olusan ve gecen bir burn in sorunu var ve birazda durum cubugunda hafif bir kalici var ama gecici icin sasirdim ekranda siyah üstüne beyaz bir wallpaper açinca 5sn sonra falan gri bir sayfada baktigimda o lekelero goruyorum ama 5sn sonra kayboluyor bu neden oluyor?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba IkizGT,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen, cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

15 Comments
devilofdark
Beginner Level 2
Galaxy A
Bendede öyle birşey ilk oluşmaya başladığında farkettim ve şimdi ekranın her yerinde var farklı uygulamalar vs oluyor öyle geçmiyor maalesef amoled ekrandan dolayı ve samsung kullanıcı hatası diyerek para isteyip yolluyor tüketici haklarına gittim onlar da ilgilenmedi bir daha asla samsung almayacam 4800 tl telefona verdim zamanında galaxy s8 plus cihazım
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
başta seninki geçiyor muydu ? yani ona göre telefonu birakicam ben telrfonu 8 aydir full parlaklikta hep denetim altinda test yaparak (gri ekranla test yaptim) kullandim bu ay olusmaya basladi sendede geciyor muydu cunku s6 edge s7edge ve s8 gibi ciahzlarda pembe sorun oluyor biliyorum ama bende pembe degil normal duz renk yani teshir olarka gordugum penbelesmis s8 gibi degil ips yanigi gibi zeten navigasyon tuslarini 1 aydir kapali **bleep** ettigimden beri o yzuden bir tek durum cubugu bir sorun suanlik
0 Likes
devilofdark
Beginner Level 2
Galaxy A
ilk başta navigasyon çubuğu izi kaldı film izlerken **bleep** ettim ama full parlaklıkta kullanıyordum sonra google play de burn in uygulamalar yükledim geçmedi neyse pubg mobile ve whatsapp instagram gibi yazılar şuan belirgin diğer ekranlarda değil ama pembemsi şekilde gözüküyor öyle çok fazla değil ama telefona 4800 tl verip bu hale gelmesi üzüyor samsung yurtdışında bu sorunu ücretsiz kabul edip düzeltiyor ama mağdur olan biziz iphone 8 plus da kullandım iyi telefon ama bunun ekranı hepsinden iyi ancak destek ve ilgi sıfır tamamiyle merak etme senin telefonun amoled ekran kullanıyorsa başın sağolsun ilerde artar mesela 1 saat whatsapp kullan arkadaki whatsapp yazısı kalıyor ben telefonu full parlaklıkta kullanmıyorsam ne diye aldım
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
sana çok katiliyorum yalniz bir şey demeliyim ben iphone kullandigim zamanlarda çok az ve hemen geçen ghosting oluyor hatta ipadimde 6 saat boyunca kronometre tuttum ve ghosting oldu ve 1hafta sonra izi bile kalamadi benim telefon amoled ekrana sahip ve 2400tl çöp daha olmadi sence ne yapmalayim bunu engellemek icin suan telfon iyi durumda daha baslangicta yani bunu daha yavas bir surece almak icin ne yapmaliyim ? artik bir dahaki telofnum samsung olmayacak 😀👍
0 Likes
devilofdark
Beginner Level 2
Galaxy A
düşük parlaklıkta ve şarjda kullanmamaya özen göster ekranı değiştireyim dedim 1500 tl diyorlar kasayla değişiyor zaten ikinci eli 2500 den başlıyor şuan kullanıyorum 1 ay sonra iphone 11 alacam 6 7 sene rahat götürür beni bunu 2 sene önce aldım sadece kulaklığı baya kaliteli akg marka olduğu için kulaklığı koptu orjinal yeniden aldım ama onun dışında bende samsung almayacam
0 Likes
on115Tr
Active Level 4
Galaxy A
Sorununuzla ilgili ulaşabileceğiniz en olası yollar aşağıdaki gibidir:
https://www.samsung.com/tr/info/contactus/#none

444 77 11
0 Likes
Galaxy A
arkadaşlar full parlaklıkta nasıl kullanabiliyorsunuz telefonu güneş gözlüğüyle falan mı takılıyorsunuz evde?
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
aynen en iyisi adaptif parlaklıktır.
Hem ekran sağlığı için hem göz sağlığı için
#D
Galaxy A
açıkçası a50 cihazımın bataryası bana göre gereksiz hızlı azaldığından onu bile kapattım XD
0 Likes