cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Galaxy A20S Pil Performansı

(Topic created on: 4 weeks ago)
194 Views
GLX120
Expert Level 3
Options
Galaxy A
15 dakika mobil veri ve bluetooth bağlı gerisi full wifi, senkronizasyon açık.
6 yıllık cihaz, orjinal batarya 4.000 mAh.
Accubattery'e göre sağlık bu şekilde, normalde 4.5-5 saate kadar düşmüştü tekrardan düzeldi ekran süresi.
Sizce eski bir cihaz için nasıl?
image
Sadece 11 kere full şarj edebildim, uygulamayı indirdikten sonra.

image

13 Comments
eneS20FE
Expert Level 1
Galaxy A
Batarya hiç değişmemiş bir cihaz için çok iyi one ui 7 yükleyenlerden o süreleri alamayan bircok kisi gördüm ama reis batarya değişim vaktin gelmiş şisme felan yapmadi mi 6 yıl olmus
GLX120
Expert Level 3
Galaxy A
Hayır hiç şişme yok, bu yaz değiştirmeyi düşünüyorum zaten de vaktim olursa servise uğrayacağım, bir yandan da servislerle ilgili çok şikayet olumsuz yorum var.
eneS20FE
Expert Level 1
Galaxy A
Ben servisten orjinal pili alıp kendim değiştiricem pederin m20 sinin bataryayi geçenlerde kendim değiştirdim servisten orjinal pil alıp yputubeda her cihazin batarya değişim videosu var uygun ekipman varsa rahat yaparsiniz yaz sonu kendi cihazimin bataryasini değiştircem 4 yili devirdi hala fena degil ama vakti geldi
GLX120
Expert Level 3
Galaxy A
Hocam ne kadar tuttu m20'nin bataryası ve ayrıyeten gözle görülür bir fârk oldu mu?
eneS20FE
Expert Level 1
Galaxy A
2300 küsür tuttu trendyoldan da vidalari sökmek icin tamir kiti almistim çok işe yariyor kolay bence el becerisi olan biraz anlayan için çok basit servise param var ama vermek istemiyorum kendim özenerek dikkatle yapmak daha iyi oluyor s20fe icinde 2700 tl fiyat verdiler orjinal piller pahali oluyor
GLX120
Expert Level 3
Galaxy A
Anladım hocam peki sizce ne kadar farkeder 1 sene sonra muhtemelen a34'e geçicem veya a37'ye, sizce değiştirmeli miyim pili yoksa 1 yıl idare eder mi?
0 Likes
eneS20FE
Expert Level 1
Galaxy A
Şişme vs yoksa idare eder 1 sene daha ama güvenlik riski yüksek hocam lityum bataryalar şakaya gelmez 6 sene olmus
GLX120
Expert Level 3
Galaxy A
Yani şuan 6 saati rahat çıkartıyor eğer değiştirince 7 saat olacaksa pek bir mânâsı yok ama dediğiniz gibi pil riskli fırsatım olursa serviste değiştirteceğim, kendimde değiştiririmde daha önce hiç yapmadım şimdi soketlere falan zarar verirsem iş çıkarmaya gerek yok.
eneS20FE
Expert Level 1
Galaxy A
Pederin cihaza birkac gün önce baktım 8 saat 47dk ekran aldi batarya değişmeden önce 5.5-6.30 saat ekran süresi vardi