Original topic:

Samsung Buds 3

(Topic created on: Friday)
69 Views
190710
Active Level 10
Options
Galaxy A

Arkadaşlar Samsung Buds 3 hangi ses kalitesi ayarlarında kullanıyorsunuz en iyisi hangisi ses yüksekliği ve kalitesi için ve geliştirici seçeneklerinde ses kalitesi sizde hangisi seçili 

7 Comments
Ecrin9617
Active Level 7
Galaxy A
Kulaklık cihaza bağlanınca otomatik olarak ayarlar ayarlarınıyor zaten. Sadece keyfine göre Bluetooth ses codec'ini değiştirebilirsin quacomm aptX varsa onu tavsiye ederim yoksa Samsung'un SSC Teknolojiside idealdir
0 Likes
190710
Active Level 10
Galaxy A
AAC daha iyi geldi bana
Ecrin9617
Active Level 7
Galaxy A
AAC Apple'ın geliştirdiği teknolojidir bu sizin kulaklıkta çalışmaz demek değil ama bende buds 2 var AAC'den SSC'ye geçince özellikle gecikme azaldı, ses kalitesi kalitesi benim için(kişiden kişiye zevkine göre değişir)arttı. (Düzeltme AAC apple tarafından geliştirilmemiş) ancak Apple ekosistemi ile daha uyumlu çalışan bir teknolojiymiş.
0 Likes
190710
Active Level 10
Galaxy A
Ses yüksekliği açısından AAC seçince daha iyi geldi bana
Galaxy A
Buds3 ten memnun musun? Fiyat olarak iyi bende almayı düşünüyorum ama silikonsuz olduğu için vazgeçtim pro su da pahalı
0 Likes
190710
Active Level 10
Galaxy A
Evet memnunum ama benim kulakta sanki düşecekmiş hissiyatı veriyor ses kalitesi orta belki sana güzel gelebilir 360 özelliği var keşke buds 2 pro alsaydım diyorum
0 Likes
Galaxy A
Hiç bluetooth kulaklık deneyimleme fırsatım olmadığından kafam karışık benimde
0 Likes