cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Bixby kâbusu

(Topic created on: 07-06-2020 04:14 PM)
180 Views
Sterilmikrop
Active Level 3
Options
Galaxy A

Bixby kullanmıyorum ,kullanmakda istemiyorum fakat tuşa elim değdiği zaman kapatmakdan sıkıldığım ve arka planda kafasına göre çalışan tüm izinleri kullanan ve kesinlikle izinlerini kapatamadığım türkçe dil desteği olmayan kendisine mahkum eden bir uygulama ,cihaza format atdığımda ilk kutulumda trend alış veriş uygulamasınıda zorunlu cihaza yüklenmesi tüm bunlar neden ,ben mecburmuyum bu özelikleri kullanmaya ,bana seçenek sunuyorsunuz ,şu yüklensin veya şu yüklenmesin gibi ,Bixby tuşuna farklı bir uygulama atayabilmem gerekmiyormu neden bu zorunluluk illaki cihazı root yapmakmı lazım yada marketden Bixby tuşunu kapatmak için ne olduğu belirsiz uyguları cihazıma yüklememmi lazım neden bu zorunluluk  ?

Anket yapılsa kimse kulanmıyordur Bixby tuşunu zaten önceden bilseydim bu tuşun o işe yaradığını kesinlikle Samsung almazdım ki beni markadan soğutmaya yetdi 2 kuruş reklam parası kazanacaksınız diye evdeki bulgurdan olacaksınız ,bir sonraki telefonum kesinlikle iPhone olacak.

3 Comments
FerhatakcA9
Expert Level 4
Galaxy A
bende de bixby tuşu var ama kullanmaktan memnunum İngilizce olması sıkıntı değil gelişmiş özelliklerden işlevini değiştirebilirsiniz bende 1 kere basınca bixby 2 kez basınca netflix bunu kendinize göre ayarlayabilirsinjz
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bu adımları takip ederek düzeltebilirsin ➡️ Ayarlar > Gelişmiş Özellikler > Yan tuş > Kapatma menüsü.
mstacpym
Expert Level 1
Galaxy A
bilgisayarınız varsa silemediğiniz uygulamaları rahatlıkla kaldırabilitsiniz. hem de rootsuz