cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung A73 Parmak İzinin Sürekli Yanıp Sönmesi

(Topic created on: 01-19-2024 04:52 PM)
373 Views
azkenarakay
Active Level 1
Options
Galaxy A
Arkadaşlar merhaba A73 cihazına son gelen güncellemeden sonra ekran kapalıyken sürekli parmak izi işareti yanıp sönüyor. Bunu kapatmamızın bir yolu var mı ? 
9 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Parmak izlerini silip tekrar kayıt yapabilir misiniz çözüleceğine inanıyorum sonucu yazarsanız sevinirim 😊
0 Likes
azkenarakay
Active Level 1
Galaxy A
Onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Sanki sürekli sensör hareketi algılayıp parmak izini gösteriyor gibi
0 Likes
GALAXYA51-F
Active Level 10
Galaxy A
Efekti kapatın hocam ayarlar- güvenlik-biyometrik veriler kısmından
0 Likes
azkenarakay
Active Level 1
Galaxy A
Efekti kapanınca komple parmak izi gitmeyecek mi ? Benim problemim anormal olarak sürekli gözüküp gitmesi. Normal olarak gözükse problem yok.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Efekt kapatmak mantklı çünmü pafmak izi sensörü sürekli okutmaya hazı halde olur ve efektleri gösterir.
0 Likes
sfs678
Active Level 1
Galaxy A
Arama yerine parmak izi yazın, sürekli göster diye bi seçenek var onu kapatın
0 Likes
azkenarakay
Active Level 1
Galaxy A
Çok teşekkür ederim öneriler için hepsini deneyeceğim.
0 Likes
AHKE-A73
Active Level 5
Galaxy A
Bende bu sorundan çok muzdaribim parmak izi her zaman açık tikini kaldırınca düzeliyor sanki
0 Likes
azkenarakay
Active Level 1
Galaxy A
Altta yorum yazan arkadaşımız parmak izini arat demişti. Ayarlara girdim parmak izi yazdım. Parmak izleri bölümüne girdim. Ekran kapalıyken simgeyi gösteri göstermek için dokuna çevirdim. Gizle de yapabiliyorsun. Sanki düzeldi gibi. Always display ekranı geliyor sadece artık sensörle. Altta parmak izinin yanıp sönmesi bitti gibi.1705690297603.jpg
0 Likes