- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Merhaba.
A73 model cihazımda kullandığım Sony marka bluetooth kulaklığım , cihaza bağlıyken uygulamalara ait bildirim sesleri yalnızca kulaklıktan geliyor, telefon hoparlöründen gelmiyor. Kulaklık sürekli kulağımda takılı olmadığından dolayı bildirim seslerini duyamıyorum. Yaşadığım sıkıntıyla ilgili daha önceden farklı bir kullanıcı da bu konuda aynı problemi yaşamış. Tarafınızca kendisine aşağıdaki şekilde geri bildirim yapılmış.
"Yaşamış olduğunuz durumu "Smart Things" uygulamasını kaldırarak denemenizi, durumun devam etmesi halinde 4447711 numara üzerinden bize ulaşarak destek almanızı rica ederiz."
Cihazımda smart things uygulaması yüklü değil. 4447711 nolu çağrı merkezini de aradım ve kulaklığı farklı bir cihazda denememi istediler. Kulaklığı xiaomi ve huawei marka telefonlarda ayrı ayrı denedim.Her 2 telefonda da kulaklık bağlıyken uygulama bildirim sesleri telefon hoparlöründen duyulmaktadır.
Yıllardır farklı marka telefonları kullandım.İlk defa Samsung kullanıyorum. Samsung telefonlarda böyle bir özellik yok mudur? Konu hakkında yardımlarınızı rica ederim.

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-23-2022 12:01 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-23-2022 01:25 PM in
Galaxy ABence değil. Gelen bildirimi duymak için sürekli kulakta kulaklıkla mı durmak gerekiyor. Daha önceki kullandığım farklı marka cihazlarda medya ve arama sesleri kulaklıktan geliyordu.Bildirim sesleri de hem kulaklıktan hem de cihaz hoparlöründen.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-27-2022 08:05 PM in
Galaxy AYazılım konsepti gereği bu şekildedir. Kulaklığı kullanmadığın durumlarda kulaklık şarj kutusuna koyarsan bildirim sesleri telefondan gelecektir.