Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
kameradan çekince sıkıntı yok ama instagramdan ve snapten foto cektigimde bi filtre ekliyo yuzume can sıkıcı durum nasıl düzeltirim View Post
3 ay geçti güvenlik güncellemesi gelmedi ui 7 ile beraber mi gelecek 2 3 haftaya gelir mi güvenlik güncellemesi bilgisi olan varmi View Post
A33 5G modelini kullanmaktayım . Telefonum rengi lansman mavisi . 2 yıllık bir cihaz ve kılifsız kullanıyorum ve bu nedenlede arka kapakta kamera... View Post
A33 5G modelini kullanmaktayım . Telefonum rengi lansman mavisi . 2 yıllık bir cihaz ve kılifsız kullanıyorum ve bu nedenlede arka kapakta kamera... View Post
Telefonum samsung galaxy a34 5g bende 15w şarj adaptoru var sizce 25w almalimiyim kç dakika **şarj** oluyo d View Post
Is yeri arkadaşım Samsung A34 telefonun desenini unutmuş. SONRA Samsungfind uygulamasi üzerinden cihazı kilitle özelliğini kullanarak pin... View Post
Bu tarihten beri gelmedi normalde her ay gelmesi lazım Ama şöyle bi durum var burada da one uı7 testi yapılıyor acaba direk one uı 7 mi... View Post
Google play sistem güncellemesi hala gelmedi. Sistem güncellemesi ne zaman gelir? View Post
Galaxy storeden uygulama içi satın alma işlemi yapamıyorum sürekli hata veriyor kartta para var sizinde başınıza böyle bisey geldimi? 🤔 View Post
User | Likes Count |
---|---|
487 | |
340 | |
312 | |
244 |
User | Count |
---|---|
30 | |
15 | |
11 | |
11 | |