cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung A54 5G hakkındaki sorunlar-fikir alışverişi

(Topic created on: 09-22-2024 10:46 PM)
110 Views
TRErenn
Active Level 4
Options
Galaxy A

Merhabalar geçen gün Annem için Türktelekomdan Samsung A54 5G 8/128Gblik modeli kapalı kutu olarak aldık. Ertesi gün ekrandaki sarımtırak renk dikkatimi çekti. Ekrana direkt 90° ile baktığınızda kendisini belli ediyor ama telefonu eğip baktığınızda beyazı iyi gösteriyor. Internette araştırdım ettim aynı sorunu yaşayanlar varmış ama kimisi bunun normal olduğunu samsungun kendisinin ekledigini söylüyor. Sizce bu normal mi? Yoksa servise bunun icin goturmelimiyim? Ayrıca Oda ışığındaki fotoğraf kalitesi memnun etmiyor(ön kamera ip7den daha kötü çekiyor belki ekran korumasi oldugundan dolayidir biemiyorum). Tavsiyeleriniz nelerdir acaba? Okudugunuz icin tesekkur ederim

TRErenn
Active Level 4
Galaxy A
Redmi Note 13 Pro 6/128 önermişlerdi aynı fiyata. Şimdi iade etsem ayri dert baska telefon arastirsam ayri dert. Sağolun
Monsero
Active Level 3
Galaxy A
4g diye onlara yonelmemistim a54 5g diye aldim ama işte yapcak bisi yok
TRErenn
Active Level 4
Galaxy A
Alalı ne kadar oluyor sizde?
Monsero
Active Level 3
Galaxy A
3 ay oldu
TRErenn
Active Level 4
Galaxy A
Oyun performansi nasil hocam? Şuan Pes ile Standoff 2 yüklü(orta ayarlar 60fps). Siz nasil kullaniyorsunuz acaba?
Monsero
Active Level 3
Galaxy A
Mlbb oynuyorum pubg vesaire performans olarak sorun yok ama aşırı ısınıyor
TRErenn
Active Level 4
Galaxy A
Grafikler yüksekte mi acaba?
TRErenn
Active Level 4
Galaxy A
4G 5G benim için önemsizdi. MIUI arayuzunu sevmedigimden ve daha önce redmi markasini kullanmadigimdan güvendiğim marka olan Samsungdan devam etmek istedim arayuzude daha güzel(Alternatif uygulamalarda degistirebilirdim tabii ama yazılım olsun fotoğraf islemesi olsun Samsunga guvendik)
Monsero
Active Level 3
Galaxy A
Miui 6 yıl kullandım bende bıkmıştım ama özledim biraz daha rahat gibi
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy A
Telefonun paneli öyle. Bir sorun veya sana özgü bir şey değil.