2 yıldır bu telefonu kullanıyorum, o kadar uğraştım bana bir çözüm bulamadınız. İyi para vererek aldım bu telefonu ve asla verim alamıyorum. Ne zaman... View Post
2 yıldır bu telefonu kullanıyorum, o kadar uğraştım bana bir çözüm bulamadınız. İyi para vererek aldım bu telefonu ve asla verim alamıyorum. Ne zaman... View Post
Fotoğraflar ve videolara dokununca sistem kitleniyor. Galeri veya dosyalarım seçeneği açılmıyor. Ne yapabilirim? View Post
60hz Full Wİ-Fİ Sen şaka yapıyorsun 11 saat ekran süresi mi 🤯 View Post
Lütfen a56 kullanan kişiyle muhabbet kurmayın.Anladığım kadarıyla olabilcek şey bu herkesin başına gelebilir,Allah korusun herkesin sağlığı yerinde... View Post
Telefonum gereksiz fazla kasmaya başladı members da kaldırırken drop yiyo artık sürekli ve isinio batarya sağlığım dustu 3.30saat a kadar indi onun... View Post
A36 almaya vatan a gittim çalışan adam daha iyi bir model önercem dedi gitti tecno marka telefonu göster di abicim a36 daha iyi bu bir ikincisi ben... View Post
A56 geekbench 6 ve performansı View Post
Zamanında root attığım için şuan stock firmware ye yüklüyorum one ui 8 View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 726 | |
| 607 | |
| 533 | |
| 389 | |
| 260 |
| User | Count |
|---|---|
| 35 | |
| 35 | |
| 28 | |