Resolved! Solved

Original topic:

Samsung A51 ekranı donup kendi kendini yeniden başlatıyor

(Topic created on: 02-06-2021 12:14 AM)
775 Views
Deathstriker
Active Level 1
Options
Galaxy A

2 Yıldır kullandığım samsung A51 4 şubat 2021 tarihinde saat 9 gibi birisiyle görüşme yaparken ekran donup kendi kendine kapandı. Telefona birkaç reset atmama ramen hala düzelmedi. Telefon kullanılmayacak hale gelecek kadar çöküp açılıyor. Lütfen yardım edin.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
pyunusq
Active Level 3
Galaxy A
ayarlar kısmında en aşağılarda Yazılım Güncellemesi yazan yer. arka planınızdaki pixel sayısı desteklenen de fazla ise ekran kapanıyor uyuşmadigindan çok nadir oluyor normalde ama bi deneyin en azından
eğer bu da olmaz ise servise götürmenizde fayda var bilen biri yapsın

View solution in context

10 Comments
pyunusq
Active Level 3
Galaxy A
güncelleme var mı diye kontrol edin arka plan fotoğrafınızı değiştirebilirsiniz
Deathstriker
Active Level 1
Galaxy A

Yazılım güncelleştirmesine nereden giriliyor pek bilmiyorum ve bazen direk ve bazen bir süre sonra çöküyor. Arkaplan nereden değiştiriliyor onu da söylermisiniz. Eğer hala olmazsa teknik servise mi götürmem gerek başka çözümü yok mu?

Solution
pyunusq
Active Level 3
Galaxy A
ayarlar kısmında en aşağılarda Yazılım Güncellemesi yazan yer. arka planınızdaki pixel sayısı desteklenen de fazla ise ekran kapanıyor uyuşmadigindan çok nadir oluyor normalde ama bi deneyin en azından
eğer bu da olmaz ise servise götürmenizde fayda var bilen biri yapsın
Deathstriker
Active Level 1
Galaxy A

Yazılımım şuanda güncel

GRKN17
Expert Level 5
Galaxy A
Bu durumda açılınca members üzerinden hata raporu veriyor ise ss alıp teknik inceleme için servise götürün büyük ihtimalle yazılımsal bir sorun olabilir bununla ilgili yeniden eski yazılımları kaldırıp aktif yazılımı yüklerler
Deathstriker
Active Level 1
Galaxy A

Merhaba telefon cidden kafayı yemiş durumda 3 saniye kullandım ve direk çöktü hiçbirşey yapamıyorum acil teknik servis gerek mi çok korkuyorum telefonuma acaba ne oldu diye

MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy A
otomatik yeniden baslatma kapalı mı kac dk veyata saat arayla oluyor
Deathstriker
Active Level 1
Galaxy A

Direk oluyor yani 3 saniye gibi ve onu nasıl kapatabiliriz eğer telefon 1 dk gibi kapanmazsa?

MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy A
ayarlar arama sevmesine yazın otomatik yeniden başlatma direk karşınıza çıkar en üsteki