- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
05-10-2020
08:30 AM
(Last edited
05-10-2020
08:31 AM
by
User0000002
) in
Merhaba,
Uzun süredir mennuniyetle kullandığım cihazımı 2 gündür durduk yere aşırı ısınmadan dolayı kapanıyor yazısını görüyor olmaktan dolayı mutsuzum...
Telefonumla gayet mutlu iken 2 gündür 10 dk açık kalabilmesi ve sürekli aşırı ısınmadan dolayı kapanıyor ve şarj almıyor..%42 de kaldı.Ne yapabilirim?
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-10-2020 01:04 PM in
Galaxy AMerhaba BurakCanBoran,
Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.
Cihazın ısınma durumunun kontrol edilebilmesi için Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members uygulamasına girdikten sonra Destek > Geri Bildirim Gönder > Sorun Bildirin > Aşırı Isınma bölümünden, sorunu ayrıntılı olarak yazarak Gönder butonuna basınız.
Gerekli kontroller sağlanılarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.
Cihaz kullanılamayacak derecede aşırı ısınıyorsa 4447711 Samsung çağrı merkezi numarasından veya aşağıda bulunan link üzerinden bize daima ulaşıp, Canlı Destek ve E-Posta yolu ile yardım alabilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-10-2020 08:42 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-10-2020 10:10 AM in
Galaxy ABence sistemsel
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-10-2020 10:01 AM (Last edited 05-10-2020 10:02 AM ) in
Galaxy AGüvenli moddan çıkmak için telefonu yeniden başlat normal moda döner
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-10-2020 10:05 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-10-2020 10:11 AM in
Galaxy ANasıl yapacağım peki?
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-10-2020 10:31 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-10-2020 10:20 AM in
Galaxy AGüvenli Mod'da açıp virüs taraması da yapmaya çalıştım ama 2 dk içinde cihaz tekrardan aşırı ısınıyor deyip kendini kapattı
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-10-2020 10:24 AM (Last edited 05-10-2020 10:38 AM ) in
Galaxy ADiğer türlü aldığınız mağazaya götürün yada Samsung un sitesinden servis formu doldurun kargoyla gönderim yapabilirsiniz
Dikkat edin sahte yetkili servislere göndermeyin normal telefoncular da samsung servisi diye yazıyor
Seevislere Samsung un resmi sitesinden bakabilirsiniz
SAMSUNG ÇAĞRI MERKEZİ 444 77 11

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-10-2020 01:04 PM in
Galaxy AMerhaba BurakCanBoran,
Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.
Cihazın ısınma durumunun kontrol edilebilmesi için Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members uygulamasına girdikten sonra Destek > Geri Bildirim Gönder > Sorun Bildirin > Aşırı Isınma bölümünden, sorunu ayrıntılı olarak yazarak Gönder butonuna basınız.
Gerekli kontroller sağlanılarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.
Cihaz kullanılamayacak derecede aşırı ısınıyorsa 4447711 Samsung çağrı merkezi numarasından veya aşağıda bulunan link üzerinden bize daima ulaşıp, Canlı Destek ve E-Posta yolu ile yardım alabilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/
Teşekkürler.
MOD