cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung A30S Ekran Kaydı

(Topic created on: 10-02-2020 10:52 PM)
2712 Views
menesk10
Active Level 1
Options
Galaxy A

Herkese merhaba neredeyse bütün Samsung cihazlarda ekran kaydedici özelliği ayarlar kısmında var ama benim A30S telefonumda ekran kaydetme özelliği yok lazım olduğu zaman olmadığı için kullanamıyorum lütfen SAMSUNG A30s telefonuma ekran kaydetme özelliği gelir.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba menesk10,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler.

Cihaz modelleri arasında, yazılımsal ve donanımsal olarak farklılıklar bulunabiliyor. Galaxy A30s cihazımızda, ekran video kaydedici özelliği mevcut değildir.  Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

3 Comments
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim

Maalesef cihazlar arasında yazılımsal ve donanımsal farklılıklar oluşabiliyor ve bu nedenden dolayı bulunmamaktadır ama kardeşim android 11 ile bütün telefonlarda olacaktır
menesk10
Active Level 1
Galaxy A
Cevabın için teşekkürler. Az önce bi güncelleme geldi belki ekran kaydı özelliği gelir
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba menesk10,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler.

Cihaz modelleri arasında, yazılımsal ve donanımsal olarak farklılıklar bulunabiliyor. Galaxy A30s cihazımızda, ekran video kaydedici özelliği mevcut değildir.  Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz.

Teşekkürler.
MOD