- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
10-02-2020
10:52 PM
(Last edited
10-02-2020
11:01 PM
by
User0000002
) in
Herkese merhaba neredeyse bütün Samsung cihazlarda ekran kaydedici özelliği ayarlar kısmında var ama benim A30S telefonumda ekran kaydetme özelliği yok lazım olduğu zaman olmadığı için kullanamıyorum lütfen SAMSUNG A30s telefonuma ekran kaydetme özelliği gelir.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-03-2020 05:06 AM in
Galaxy AMerhaba menesk10,
Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler.
Cihaz modelleri arasında, yazılımsal ve donanımsal olarak farklılıklar bulunabiliyor. Galaxy A30s cihazımızda, ekran video kaydedici özelliği mevcut değildir. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-02-2020 10:56 PM in
Galaxy AMaalesef cihazlar arasında yazılımsal ve donanımsal farklılıklar oluşabiliyor ve bu nedenden dolayı bulunmamaktadır ama kardeşim android 11 ile bütün telefonlarda olacaktır
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-02-2020 11:05 PM (Last edited 10-02-2020 11:06 PM ) in
Galaxy A
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-03-2020 05:06 AM in
Galaxy AMerhaba menesk10,
Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler.
Cihaz modelleri arasında, yazılımsal ve donanımsal olarak farklılıklar bulunabiliyor. Galaxy A30s cihazımızda, ekran video kaydedici özelliği mevcut değildir. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz.
Teşekkürler.
MOD