cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung şirketi kapatabilir mi ??

(Topic created on: 03-19-2025 05:47 AM)
371 Views
AEFSANE
Expert Level 5
Options
Galaxy A
14 Comments
Galaxy A
Sen de zaten müdavimi olmuşsun alfa abine çekmişsin önüne gelene Samsung aldırıyorsun bunu kınıyacak değilim 😂
Baran3472
Active Level 7
Galaxy A
Baba ben çok düşükte olsa bi ihtimal veriyorum neden konu olarakta paylaştık sitem ettim artık bağzı şeylerin değişmesi daha yenilikçi ve heycan verici olması lazım 45w s serisi için ben 25w kullanabiliyorum xiaomi bile düşük modellere 65w veriyor bağzı modelleri 100-120w hızla şarj oluyor a serisi için belli bi model sıkalası üstüne good lock var ben apk olarak kullanabiliyorum yada tasarım çizgileri gibi s21 den beri benzer bi tasarım var radikal bi değişiklik yok sadece kamera çıkıntısı değişiyor cihazdan cihaza işlemci ram güncelleme kamera gibi şeyler sürekli değişiyor bana garip geliyor koskoca firmasın yani android devlerinden sin yeri geldimi inavasyon ile piyasaya yön verebilecek kadar gücün var ama bu gidişle Samsung=Apple olucak gibi belli başlı şeylerde Apple gibi davranıyor zaten tabiki batmazlar Türkiyeden çekilmezler ama kullanıcı yorumlarını dinlemek sadece fe modeli çıkarmak değil bence bakın mesala nothing denen marka adamlar kendi modelleri az olmasına rağmen radikal kararlar ile sadece kullanıcı yorumlarına dayalı telefon üretip piyasaya sürdüler yada var olan modele fun edition special edition gibi kılıf altına saklamadan yapıyıyorlar demekki neymiş yapılabiliyormuş ceo nun değişmesi ve yerine daha yenilikçi daha fazla inovasyon yaratabilecek yeniliklere açık piyasaya hükmedebilicek birisi gelirse zaten önde koşturan Samsung şahlanarak tek tek rakip eleyerek zirvenin tahtına oturur Apple xiaomi oppo nothing Huawei falan yalan olur yani
Galaxy A
Sony ülkemizden çekilmiş Samsung çekilse nolucak konuyla alakası yok 😂😂😂
S23YTS
Active Level 4
Galaxy A
Şirketin faaliyet alanı ve genelini düşündüğünüzde çok fazla alan çok fazla model ve dolayısıyla yönetimide çok fazla kapasite gerektirecektir. Böyle bir şirket stratejisinin dezavantajları var elbet. EğerApple bu konuda başarılı oluyorsa az model az iş sahası daha kaliteli hizmeti beraberinde getiriyor. Yazılım çip vs açısından. Samsung un çok model çok satış çok kar mantığı kesinlikle yanlış bir tutum. Sonucu teknoloji ileriye evrilirken rekabet gücünüz dağılıyor ve rakipleriniz sizi daha kısa sürede geçebiliyor.
Baran3472
Active Level 7
Galaxy A
Apple ın hizmeti mi iyi olucak Samsungtan güldürdü Apple servisi elemanları için İphone gibi bir telefon var başka bir telefon onlar için telefon değil Apple az model çıkarsa ne olur fiyatlar ve durum ortada iphone 16E almak yerine 16 almak daha iyi kaldıki model sayısı önceden Samsung çok fazla modeli vardı s,a,m,j,e,note gibi daha fazlası vardı çünkü her kitleye hitap edebiliyordu kaldıki sadece akıllı telefon üreticisi değil Samsung Ev aletleri televizyon beyaz eşya gibi sektördede varlar çok iş çok kar mantığı yok bana kalırsa bende evimde Samsung ürünleri kullanıyorum hiç birinde bi sorun yaşamadım sadece telefon konusunda Apple gibi olmasın yeterli
0 Likes