cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

SD kartı için Diğer açıklama

(Topic created on: 12-12-2023 12:20 PM)
188 Views
Adanus
Active Level 4
Options
Galaxy A

Ben Resim lerimi video larımı SD kartı na kendim taşıyor dum ve SD kartı ma şifre bile komadım bir kaç ay sonra SD kartı bozuldu bu telefon bozdu samsung a23 bu marka telefonlar incelen mesini isterim 

Başla SD kartı takınca görüyor Denedim 
Niye Sonra Bozuyor SD kartını bunun araş tırılması lazım teşekkürler 

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Sd kart orjinal değilse,belli bir dolum miktarına gelince bozuluyır.Orjinal sandisk al,sorun çıkartmaz.

View solution in context

Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Adanus,

Cihazınıza, farklı bir SD kart takarak denediğinizde de aynı sorun görülüyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

5 Comments
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy A
Sd kartı PC ye yada başka bir cihaza taktinmi onlardada çalışmıyorsa dosya sistemi hasar görmüş olabilir onaran yazilinlar var deneyebilirsin
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy A
Bazen cihaz kaynaklı bir yazılımsal hatada yada sd kartın bir anda bağlantısının kesilip tekrar gelmesi durumunda bu gibi sorunlar olusabiliyor nadir ama olabiliyor
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy A
SD kartlara güvenmeyin, sizin için önemli olan rehber, belge, foto vs. ne varsa ara sıra google drivera ve varsa laptopunuza yedekleyin.
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Sd kart orjinal değilse,belli bir dolum miktarına gelince bozuluyır.Orjinal sandisk al,sorun çıkartmaz.
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Adanus,

Cihazınıza, farklı bir SD kart takarak denediğinizde de aynı sorun görülüyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.

MOD