cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

SARJ 🔋🔋

(Topic created on: 04-21-2024 06:45 PM)
672 Views
_S24FE_
Expert Level 3
Options
Galaxy A

ŞARJ

ARKADAŞLAR MERHABA;
EĞER SARJINIZIN UZUN GİTMESİNİ İSTİYORSANIZ BU GÖNDERİ SİZİN için;
1. KARANLIK MODUNU AÇIN
image

2. Ana ekrana basılı tutup ayarlar kısmını açın
image
VE BU AYAR SİZDE AÇIK OLCAKTIR BUNU KAPATIN  
3. Bunu yaptıktan sonra bir geri gelin (yaani GERİ tuşuna basın) VE keşfet kısmını KAPATIN.
image

4. Bu uygulamayı indirin , hafta 3 defa cihazınızı bu uygulama ile temizleyin önbellek verilerini AMA FAZLA TEMİZLEMEYİN.
image

5. Ayarlardan bu DERİN UYKUYA ALINMIŞ uygulamar kısmına girin daha sonra bu ayarı kapatın zaten biz Manuel olarak bir kere yapacağız pil tüketimi olmasın diye
image
sonra uyku modunda ki uygulamalar kısmına girin ve yukarıdaki (+) kısmına dokunun ve bütün uygulamaları seçin sonraları uykuya alınmış uygulamalar için de aynını yapın TABİ İŞİNİZE YARAYAN UYGULAMA VARSA ÖRNEĞİN MESAJ UYGULAMASI GİBİ onları hiç uyku moduna alınmamış kısmına girip aynı adımları yapabilirsiniz.

4 Solutions

Accepted Solutions
Solution
kullaniciii
Active Level 10
Galaxy A
1TapCleaner aylardır kullanıyorum kesinlikle önerebileceğim bir önbellek temizleme uygulaması ne kadar gereksiz depolama kaplayan ıvır zıvır var ise biraz bekletiyor fakat dibine kadar temizleyip bir miktar alan açtırıyor depolama da.

View solution in context

0 Likes
Solution
Galaxy A
Teşekkürler bilgilendirme için ama uygulama simge işaretlerini kapatmanın şarja ne etkisi var?

View solution in context

0 Likes
Solution
LordTaiLo
Expert Level 1
Galaxy A
Çok güzel, anlatım olmuş, ellerine sağlık..

Ben "karanlık modu" kullanmıyorum bir türlü sevemedim, lakin gözlerinde sıkıntı olan, şarjı uzun gitmesini isteyen veya karanlık modu sevenler için biçilmiş kaftan.. 🐼

View solution in context

0 Likes
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Son kısımdaki hariç hepsi faydalı ama son kısımdaki ne katılmıyorum

View solution in context

0 Likes
18 Comments
Galaxy A
Uygulama indirmeye gerek yok tlfon temizliği için tlfonda var zaten
0 Likes
_S24FE_
Expert Level 3
Galaxy A
BİLİYORUM iki defa üst üste temizlesene bi .
Tam temizlemiyor .
Ben bu uygulamaya kullanıyorum çok memnunum
Samsungun cihaz bakımı çok da iyi değil maalesef ben kullanmıyorum
Solution
kullaniciii
Active Level 10
Galaxy A
1TapCleaner aylardır kullanıyorum kesinlikle önerebileceğim bir önbellek temizleme uygulaması ne kadar gereksiz depolama kaplayan ıvır zıvır var ise biraz bekletiyor fakat dibine kadar temizleyip bir miktar alan açtırıyor depolama da.
0 Likes
Galaxy A
Doğrudur ben güvenmiyorum böyle uygulamalara
0 Likes
Galaxy A
Toplu önbellek temizleme yok ama, hepsine tek tek girip tek tek uğraşmak gerek
0 Likes
Galaxy A
Eyvallah kullanan illaki olur ben güvenmiyorum 👍
Solution
Galaxy A
Teşekkürler bilgilendirme için ama uygulama simge işaretlerini kapatmanın şarja ne etkisi var?
0 Likes
_S24FE_
Expert Level 3
Galaxy A
Çünkü mesela uygulamadan mesaj geliyorya orada mesaj sayısı yazıyor sürekli o değiştiği için küçük bir miktar zararı var pile .
Ben kapalı kullanıyorum zaten mesaj geldiğinde de uygulama üzerinde değil panelde gözüküyor
Galaxy A
Anladım teşekkürler
0 Likes