cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

SAMSUNG SMART SWİTCH HATASI!

(Topic created on: 01-23-2021 05:40 PM)
1609 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy A

ŞU SAMSUNGTAN BUNALDIM ARTIK. SMART SWİTCH GÜNCELLEMESİ GELİYOR BİLGİSAYARA GÜNCELLİYORUM SONRA TELEFONUNKİ DE GÜNCELLENMESİ LAZIM DİYOR SONRA NE GÖREYİM İŞLEM BAŞARISIZ. AMACINIZ NE ANLAMIYORUM Kİ MADEM GÜNCELLEME ÇIKMIŞ ADAM AKILLI GÜNCELLEME OLSUN SAÇMA SAPAN ŞEYLER YAPMAYIN KIZDIRDINIZ ARTIK HE... 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba KALBİMDESİN,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

h target=_blankttps://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
12 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
telefonun dilini değiştir
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Onunla ne alakası var ki her güncelleme gelince dil ile mi uğraşacağız saçma sapan şeyler çıkardı Samsung valla sinirimi zıplatıyor...
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
anlıyorum seni belki telefonun dilini ingilizce yaparsan düzelir bu sorun ben telefon tamiri biliyorum bi böyle dene bakalım bu da olmazsa telefona yazılım atmalısın ve ya ki fabrika veri sıfırlaması yapmalisin
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ben o kadar sıfırlama yaptım ki hiç bir faydasını göremedim bu MODLAR hep böyle sıfırlama yapın servise verin diye diye bir halta yaramadılar. Samsung varsa çözüm yok kardeşim hepsi Allahından bulsun...
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
hmm bi googleden bakim da bi çözüm bulabilirsem yazarım sana kardeşim moralini bozma elimden geldiğince sana yardım etmeye çalışacağım
Anonymous
Not applicable
Galaxy A

Eksik olma kardeşim kızgınlığım Samsunga. 

Anonymous
Not applicable
Galaxy A
kardeşim ben sorunun güncellemeden kaynaklı olduğunu düşünüyorum telefonunun android sürümü kaç?
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Android 10 kanka
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
hmm google smart switch ile telefonu güncelleyin diyorlar ama doğru mu bilemiyorum ama sorun belki de yazılım guncellemesindendir