cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

SAMSUNG ACCOUNT SORUNU

(Topic created on: 09-11-2020 01:21 PM)
41471 Views
teknoloji
Active Level 2
Options
Galaxy A

SAMSUNG account sifremi girdiğimde 2 adımlı doğrulama da kalıyorum eski numaram a onay kodu gidiyor erişimim olmadığı için giriş yapamiyorum 2 adımlı doğrulamayı nasıl kapatabilirim 

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba teknoloji,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm

Samsung hesabınızın 2 adımlı doğrulama özelliğine kayıtlı telefon numarasını değiştirmek için hiçbir yol yoktur. Sorununuzun Samsung teknik ekibi tarafından çözülmesi ve hesabınızda 2 adımlı doğrulama özelliğini iptal etmek için aşağıdaki işlemleri sağlamanız gerekmektedir.

http://help.content.samsung.com adresini ziyaret ederek "Samsung Account" seçeneğine tıkladıktan sonra "Birebir Sorular" alanından aşağıdaki bilgileri göndermeniz gerekmektedir. Ayrıntılar alanından İki Adımlı Doğrulamayı iptal etmek istediğinizi, yazılı olarak iletmeniz gerekmektedir.

Öncelikle size belirtmek isteriz ki; Samsung hesapları için 2 adımlı doğrulama özelliği zorunludur. Bu yüzden hesabınızda 2 adımlı doğrulama özelliğinin iptal edilmesi, sadece geçici bir şekilde olacaktır.

1. Samsung hesabınıza kayıtlı adınız, soyadınız.
  2. Samsung hesabınıza kayıtlı doğum tarihiniz.
  3. Samsung hesabınıza kayıtlı adres vb. bilgiler.
  4. Samsung hesabı 2 adımlı doğrulama işlemini iptal etmemize dair onayınız.
  5. Satın alma/indirme geçmişi. (Galaxy Themes veya Galaxy Store içerisinden satın aldığınız/indirdiğiniz herhangi bir ürünün adı.)
  6. Cihazın bilgileri. (IMEI, Seri numarası, vb.)

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
3 Comments
XxDarkninjaxX
Expert Level 2
Galaxy A
Merhaba Arkadaşım👋

Maalesef uygulamadan olmadığınız sürece olmaz.

Canlı Destekdeki uzmanlar görüşün onlar sizi yönlendirecektir.
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Diğer arkadaşların dediği gibi Canlı Destekten yardım alınız.
2 Adımlı doğrulama maalesef kapatılamaz.
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba teknoloji,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm

Samsung hesabınızın 2 adımlı doğrulama özelliğine kayıtlı telefon numarasını değiştirmek için hiçbir yol yoktur. Sorununuzun Samsung teknik ekibi tarafından çözülmesi ve hesabınızda 2 adımlı doğrulama özelliğini iptal etmek için aşağıdaki işlemleri sağlamanız gerekmektedir.

http://help.content.samsung.com adresini ziyaret ederek "Samsung Account" seçeneğine tıkladıktan sonra "Birebir Sorular" alanından aşağıdaki bilgileri göndermeniz gerekmektedir. Ayrıntılar alanından İki Adımlı Doğrulamayı iptal etmek istediğinizi, yazılı olarak iletmeniz gerekmektedir.

Öncelikle size belirtmek isteriz ki; Samsung hesapları için 2 adımlı doğrulama özelliği zorunludur. Bu yüzden hesabınızda 2 adımlı doğrulama özelliğinin iptal edilmesi, sadece geçici bir şekilde olacaktır.

1. Samsung hesabınıza kayıtlı adınız, soyadınız.
  2. Samsung hesabınıza kayıtlı doğum tarihiniz.
  3. Samsung hesabınıza kayıtlı adres vb. bilgiler.
  4. Samsung hesabı 2 adımlı doğrulama işlemini iptal etmemize dair onayınız.
  5. Satın alma/indirme geçmişi. (Galaxy Themes veya Galaxy Store içerisinden satın aldığınız/indirdiğiniz herhangi bir ürünün adı.)
  6. Cihazın bilgileri. (IMEI, Seri numarası, vb.)

Teşekkürler.

MOD

0 Likes