cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

SAĞ ÜST KÖŞEDE ŞEFFAF KAMERA SİMGESİ??

(Topic created on: 11-13-2023 12:50 AM)
3979 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy A

Merhaba bugün telefonumun sağ üst köşesinde şeffaf kamera simgesi var bunun nedeni nedir acaba? Virüs mü yoksa başka bir şey mi aynı hizasında da bir yazı var ama neyin nesi anlamis değilim. İzleniyor muyum nedir bu insani şüpheye düşürüyor. Ss alamıyorum bu arada çünkü sabit duruyor belli bir yerde yani uygulama üzerinden değil

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Ozzy1717
Active Level 6
Galaxy A
Her sayfada uygulamada belli oluyorsa amoled yanığı vardır. Garanti kapsamında ise cihazınız gönderiniz

View solution in context

Solution
Ozzy1717
Active Level 6
Galaxy A
Premiumla alakalı değil. Ekranla alakalı çoğu amoled ekranda yaşanan durum. Ben daha önce 2 kez yaşadım. Garantide çözdüm. Parlaklık yüksek kullanmak gibi nedenleri var. Kullanıma veya ekrana bi zararı yok fakat o bir kez gözüne batınca rahatsız hissediyor insan kendini

View solution in context

Solution
Çoruh
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba  haticeo ,

Yedekleme ve sıfırlama işlemini denemenize rağmen aynı durum devam ediyorsa, cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Bilgileri yedeklemenin iki yolu vardır;

1. Verilerinizi Microsoft OneDrive'a yedekleyebilirsiniz. Ayarlar > Hesaplar ve Yedekleme > Samsung Cloud > Ekranın sağ üst köşesinde bulunan üç nokta > OneDrive ile bağlan > Koşulları kabul edip bağlan > Hesapları Bağla > Mevcut Hotmail hesabı ve şifresini girin > Kabul et > Hesaplar Bağlanıyor yazısı gelecektir. İleri ögesine dokunduktan sonra kurulum işlemleri tamamlanmış olacaktır.
2. Aşağıdaki link üzerinden bilgisayarınıza, Samsung Smart Switch programını indirerek, data kablosu ile verilerinizi, bilgisayarınıza yedek alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/smart-switch/

Not:
• Cihaz içerisinde yer alan Güvenli Klasör uygulamasını kullanıyorsanız eğer, cihaz verilerinden ayrı olarak yedeklemeniz gerekecektir.
• Güvenli Klasörün yedekleme özelliği, 2021'den beri piyasaya sürülen Android R OS tabanlı Samsung mobil cihazlarında artık mevcut değildir. Her uygulamanın Smart Switch veya yedekleme özelliğini kullanarak gerekli verileri yedeklemeniz önerilir.

Yedeklemelerin görselli anlatımlarına link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

16 Comments
Solution
Ozzy1717
Active Level 6
Galaxy A
Her sayfada uygulamada belli oluyorsa amoled yanığı vardır. Garanti kapsamında ise cihazınız gönderiniz
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Sabahında yoktu bu simge
Ozzy1717
Active Level 6
Galaxy A
Belli olmuyor ne zaman yanacağı ekranın maalesef
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ciddi soruyorum dün spotify premium yaptım sırf bundan dolayı bir yanık olur mu daha doğrusu uygulama ve yazılımsal olabilir mi yoksa illa ısı koşullarına mı bağlı kalır
Solution
Ozzy1717
Active Level 6
Galaxy A
Premiumla alakalı değil. Ekranla alakalı çoğu amoled ekranda yaşanan durum. Ben daha önce 2 kez yaşadım. Garantide çözdüm. Parlaklık yüksek kullanmak gibi nedenleri var. Kullanıma veya ekrana bi zararı yok fakat o bir kez gözüne batınca rahatsız hissediyor insan kendini
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ya ben orta parlaklıkta kullanıyorum ama eğer bir çoğalma durumu olmayacaksa belli bir süre daha kullanmaya devam edicem şuan ekran değişimi yapamam malasef. Aynen, telefonun donanımına şiddetli bir zarar vermez ise yapacak bir şey yok anlaşılan. Teşekkür ederim
Ozzy1717
Active Level 6
Galaxy A
Amoled yanığının ne demek olduğuna internetten bakın eğer aynı durum var ise garantiye yollayın hallediyorlar kısa sürede 1 gün içinde
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Baktım, uyuyor gibi fakat muntazam bir şekilde sadece kamera şekli var yazdığım gibi sanki gizli bir oturum öyle kalmış şekilsiz sukulsuz bir şekilde değil. Madeni paranın deri cüzdan iz bırakmasıyla aynı
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ekran fotografı paylasırsanız daha kolay yardımcı olunur.