cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 fe mi , A55 Mi ?

(Topic created on: 12-31-2024 05:31 PM)
414 Views
Muhammetaliozdmr
Active Level 4
Options
Galaxy A

telefon almayı düşünüyorum A13 kullanıyorum A55 mi s24 Fe mi?

15 Comments
bahadirfr
Active Level 3
Galaxy A
böyle bir sorunun sorulması yanlış, s24 fe
Alickk
Active Level 6
Galaxy A
Tartışmasız Galaxy S24 Fe !
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Telefonu Zorlayacak işler yapmayacaksanız a55 tavsiye ederim Bir de bunun hafıza kartı desteği özelliği var yedekleri hafıza kartını yapıyorsanız Bunu da belirtmiş olayım s24fenin hafıza kartı desteği özelliği yok hafıza kartı desteği benim için önemli değil telefonu zorlayacağım dersem kullanım esnasında s24fe modeli öneririm. Telefonu biraz zorlayacağım ama bütçemi çıkartmakta da zorlanırım yine de s24fe alayım mı diye soracak olursan Bunun cevabı da hayır bütçeni zorlama a55 model de işini görür.
Alickk
Active Level 6
Galaxy A
Bütçesi Zorlanmıyorsa Telefonu Çok Zorlasın Yada Zorlamasın Yine Galaxy S24 Fe Almalı Diye Düşünüyorum 👍
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ille de bu alınması gerekir demek çok yanlış bir şey tamamen ihtiyaçlara göre ürün alınmalıdır ve bütçeye göre her detayı belirterek yorumumu yaptım yorumumun arkasındayım
Alickk
Active Level 6
Galaxy A
Ama S Serisi Alabiliyorken Neden A Serisi Alsın Değil Mi ?
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
A serisi yetiyorsa s serisi almanın gereği yok. Kaldığı a serisine direk bi yöneltmek yapmadım önemli kıriterleri belirterek 2 telefonu önerdim. Önemli kriterleri belirttiğim için de kendi ihtiyaçlarına göre en doğrusunu seçebilmesi kolaylaşacak. Mesela tam konuyu açan kişi ihtiyaçlarını belirtmemiş Belki de hafıza kartına yedekleme yapıyordur ama s sınıfındaki model telefonların kart desteği özelliği yok bu yüzden daha kaliteli diye s24fe al denmez.
Bu özelliğin o telefonda olmadığını görünce Belki de pişman olacak. Bir de en yüksek performansı istiyorsan işlemciyi zorluyorsa bütçe kolaylıkla çıkılabiliyorsun elbette s serisini almak çok daha mantıklı ama bütçe çıkmıyor Kolay kolay bu durumda da gidip borçlanmaya Kredi çekmeye gerek yok a55te çok kaliteli. Yani ihtiyaçlara göre telefon alınmalıdır sadece telefon değil her türlü eşya için
Galaxy A
Galaxy S24 FE, Galaxy A55'den daha güzel bir telefon. Puanlamada Galaxy S24 FE fazla puan almış. Galaxy S24 FE'de ve Galaxy A55'de gorilla glass victus plus var.

Galaxy S24 FE, Android 21 ve One UI 13 ve 13.1 alacaktır. Ekim 2031'e kadarda güvenlik güncellemesi alacaktır.

Galaxy A55, Android 18 ve One UI 10 ve 10.1 alacaktır. Mart 2029'a kadarda güvenlik güncellemesi alacaktır.1735656719934.jpg1735656908876.jpg1735656908888.jpg
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
S24 FE
0 Likes