cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Sıvı Uyarısı

(Topic created on: 04-28-2024 10:06 AM)
3424 Views
OVNCSLMZ_A34
Active Level 7
Options
Galaxy A

image

gece yatarken yastığın altına koyuyorum telefonu sabah uyandığımda 2 gündür bu şekilde uyarı veriyor 5-10 dk içinde kendiliğinden geçiyor. Sıvı teması ya da kir yok sokette, ve sadece gece yastık altına koyunca yapıyor

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
A73_MKG_2022
Expert Level 1
Galaxy A
Çözümü şu;
Şarj yuvasına SOĞUK ayarında saç kurutma makinesi ile 2 dakika o bölgeye tutun açık halde sonra cihazı bir 5 dakika kapalı halde tutun ve yeniden başlatın .
Sorun çözülecektir .
Ben bir çok kez karşılaştım bu sorunla ve çözümü de bu en basitinden .
Tabii eğer havuza dusurduyseniz orası ayrı konu o vakit cihazı hemen yetkili servise veya telefoncuya götürün...

View solution in context

Solution
nergiss41
Active Level 6
Galaxy A
Fön makinesi soğuk ayarına alıp bir süre tuttum düzeldi bu sorun su geçirmez cihazlarda oluyor nedense diğer modellerde hiç bir sorun yok

View solution in context

16 Comments
0serName
Expert Level 1
Galaxy A
Nem algılıyordur. Usb ayarlarını sıfırlayın.
OVNCSLMZ_A34
Active Level 7
Galaxy A
Dün sabah yaptım düzelmedi, sadece gece yastık altına koyduğumda sabah uyanınca veriyor bu uyarıyı nedense
0serName
Expert Level 1
Galaxy A
Belki nefesden falan nem alıyordur?
OVNCSLMZ_A34
Active Level 7
Galaxy A
Valla nefes almamam mümkün değilde başka çözümü varmı bunun 4 aydır bende cihaz ilk defa yaptı son 2 gündür
0serName
Expert Level 1
Galaxy A
😂. Normalde sıfırlamak çözüm oluyor ama başka çözümü var mı bilmiyorum.
Solution
A73_MKG_2022
Expert Level 1
Galaxy A
Çözümü şu;
Şarj yuvasına SOĞUK ayarında saç kurutma makinesi ile 2 dakika o bölgeye tutun açık halde sonra cihazı bir 5 dakika kapalı halde tutun ve yeniden başlatın .
Sorun çözülecektir .
Ben bir çok kez karşılaştım bu sorunla ve çözümü de bu en basitinden .
Tabii eğer havuza dusurduyseniz orası ayrı konu o vakit cihazı hemen yetkili servise veya telefoncuya götürün...
elexive2
Active Level 8
Galaxy A
yatağın altına koymayacaksın o zaman kardeşim nem oluyor demekki dinlesene aletin uyarısını 😄
OVNCSLMZ_A34
Active Level 7
Galaxy A
Alette herşeyden nem kapıyor hocam, alarm kuruyoruz işte 😅
emrhrmn
Active Level 3
Galaxy A
Bu sorunu yaşayan biri olarak dilim döndüğünce kendi deneyimimi anlatayım cihazım Galaxy A52 bu sorunu 2022 harizan ayında yaşadım bir iki gün bildirim gitti fakat 2 sefer bildirim gitmedi ve telefonun şarjı bittiği için kapandı şarja taktığımda ise maalesef su damlası işareti ve uyarı titreşimi şarjdan telefon çıkaraılsın diye ilk garantiye orda verdim cihazı alt panel drğişimi oldu bir süre sonra sarj problemi yaşadım sarj aleti değişti 2023 yılı mart ayında tekrar aynı sorunu yaşadım cihaz servise gitti ve bu sefer yazılım ile halledildi muhtemelen sorun en ufak bir nemlenme tozlanma gibi yada terleme nem gibi faktörlerden yada yazılım kaynaklı sıkıntı olabilir.