cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Rusya romu Turkiye versiyonundan daha stabil

(Topic created on: 03-16-2021 03:36 PM)
1126 Views
ssssss3
Active Level 9
Options
Galaxy A

Pil, performans, animasyon akıcılığı konusunda Rusya yazilimi cok daha basarili, A51 icin konusuyorum. Gorunuse gore telelefon omrunu doldurana kadar bu yazilimda kalicam. Rusya yazilimini 1.5 ay kullandim bir kere kasmadi takilmadi agirlasmadi. Turkiye versiyonunda 3. Gunumde One UI 2.5 takilmalarina geri dondu telefon. Ayrica nedendir bilmem rusya versiyonunda mobil veri acinca isinma da yok. 

19 Comments
Galaxy A
a50nin orijinalinde var mi bilmiyorum. Buldugunuz custom romlarin icerigini okursaniz, agir cekim var diye eklemislerse vardir.

Screenshot_20210316-162423_Camera.jpg

Galaxy A
Hmmm 😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳
0 Likes
Galaxy A
araştırdım medya cihazlar vs bixby home vardı custom rom da kardeşim biri de dediki senin cihaz eğer başka bir telefonun özeliğini rom kurarsan telefonun açılmaya bilir dedi öne ui2.0 CORE 😊😊😊😊
0 Likes
Galaxy A
e tabiki, sadece m10 icin uretilmis custom romlari araştırmanız gerekir. m10a farkli bir telefona yapilmis romu kurmaya kalkarsaniz, yükleme ekranında kalir. acilmaz yani
Galaxy A
m10u hic bilmiyorum, arastirmaniz gerekir 🥵🥵
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
nasıl başka rom'a geçirdiniz?
Galaxy A
Sammobileden, cihazinizin kimliğine dikkat ederek firmware baslgi altinda arama yaparsaniz, hangi ulkeyi secerseniz o ulkenin stock romunu bilgisayariniza indirip, odin isimli programi indirip onunla telefonunuza sifirdan, baska ulkelerin varyantlarini kurabiliyorsunuz orjinal olarak. ama cihazının ismina dikkat etmelisin mesela benim a50im a505f. A505fn indirip yuklersen buyuk sorunlar yasayabilirsin. tam ismine kimline dikkat etmelisin
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Teşekkür ederim. Bende m51 var güncelleme sonrası bir sorun yaşarsam uygulayacağım.
Galaxy A
Güncelleme sonrasında herhangi bir sorun yasamaniz durumunda, orjinalde kalicam derseniz india varyantini stock sekilde yüklersiniz. fakat root ve custom istiyorum derseniz, m51 xda custom rom diye googleda aratip gerekli konulari okuyup araştırıp bilincli sekilde gecis yaparsiniz. rica ederim bu arada :)
omerluna
Expert Level 5
Galaxy A
Açıkçası bende eskiden A20 için Türkiye den Suudi Arabistan'a geçmiştim ve gerçekten aşırı stabildi yurt dışı daha stabil