Original topic:

Root

(Topic created on: 07-05-2024 08:38 AM)
646 Views
akkayasins
Active Level 4
Options
Galaxy A
Selamın aleyküm arkadaşlar. Telefonuma root yetkisi vermeyi düşünüyorum. Aranızda telefonunu rootlayan varmı ? Varsa ne gibi sıkıntılar yaşadınız, rootla çalışan hangi uygulamaları kullanıyorsunuz ?
Birde knox sayacı denilen bir olay varmış, bootlader kilidini açınca sayaç artıyormuş. Bir dahada düşmüyormuş sanırım. Bootlader kilidini kapatıncada yine telefon rootluymuş gibi hata veriyormuş, doğru mudur?
0 Likes
10 Comments
tsubasa20
Active Level 9
Galaxy A
bulusma guzel kardesim bu telefonlara isletim sistemi yuklemek deveye hendek atlatmaktan daha zor samsung bunu uygun gormus kullan guzelce root yaparsan garantii kapsamindan cikar bir cok haktan mahrum olursun
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
customrom atar🥰
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Knox asla sıfırlanmaz ana kart üzerinde bulunur ve 0x1 olduğunda artık o cihazın knoxunu sıfırlayamassın donanımsal bir şey çünkü knox neyse garantiyi bir kenara bırakalım root 1 dk lık PC ile yapılabilcek oldukça basit ve kolay ama bir o kadar tehlikeli bir şey rootla kökten cihazın yazılımını silebilir Hard brick yapabilirsiniz ki root niçin atmak istiyorsun o acabası
0 Likes
Galaxy A
Garanti gider
Sdsgnr
Active Level 6
Galaxy A
Temassız bankacılık ödemelerini yapamıyorsunuz, ekran yansıtma yapamıyorsunuz vs daha birçok özellik devre dışı kalıyor. Samsung güvenlik açığı sebebiyle izin vermiyor. Yani telefon 5 para etmez hale geliyor. Tecrübeyle sabit. Bulaşmanı tavsiye etmem.
0 Likes
akkayasins
Active Level 4
Galaxy A
Peki magisk hide benzeri mödülleri denediniz mi ?
0 Likes
Tellioğlu
Active Level 7
Galaxy A
Çok çok çok geçerli bir sebebiniz yoksa roottan uzak durun. Özellikle bilmeden bu işlere bulaşmak genelde sorundan başka bir işe yaramıyor.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Telefona root yetkisi vermek bir virüsü bile root ile çalıştırmak demektir. Bilinçsiz kullanılırsa patlarsınız hocam. Bilinçli bir kullanıcı olmaya özen gösterin.

0 Likes
akkayasins
Active Level 4
Galaxy A
Reislerim root hakkında bilgim ve deneyimim var. Sadece daha önce samsung telefonu rootlamadım. Knox sayacı ve hizmetlerin kullanılamaması gibi durumlardan dolayı danışmak istedim.
0 Likes