cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Root atılan telefon nası geri alabilirim rootu

(Topic created on: 06-17-2025 03:18 PM)
264 Views
DGrsed
Active Level 4
Options
Galaxy A

2 ay önce samsung s10 telefonumu açtırdım yur dışıydı ama adam atamamış galiba samsung healt filan kullanamıyorum bu rootu nası geri çekebilirim 

6 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy A
Knox sayacı kırılmış. Root sonrası geri alsanızda Samsung uygulamalarına erişemeyeceksiniz

View solution in context

Solution
LOYBACKREDA
Active Level 8
Galaxy A
Baştan orijinal bir rom yüklenirse belki çözülebilir.Bu eski modellerde işe yarıyordu ama artık yenilerde knox koruması vb olduğu için işe yaramayabilir.

View solution in context

0 Likes
Solution
Galaxy A
Knox tetiklenmiş. Rootu alsan bile bir etkisi olmayacaktır. Cihazı aldığınız yere başvurun ve iade isteyin, kabul edilmezse tüketici hakem heyetine başvurun.

View solution in context

Solution
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy A
https://r2.community.samsung.com/t5/Diğer/A34-One-UI-7-Geldi-ama-DYD-Sürümünde-Kaldım-Ne-Yapmalıyım/...

Aslında mantıklı geldi. Bu konudan yardim alarak orijinal stok romu çekin. Sonra Odin ile kurmayı deneyin. Belki ise yarayabilir. Ancak verileriniz silinir

View solution in context

Solution
LOYBACKREDA
Active Level 8
Galaxy A
Bi rom attırmayı deneyin bence en son çare olarak

View solution in context

0 Likes
Solution
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy A
Knoxun dönüşü yok.

View solution in context

12 Comments
Solution
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy A
Knox sayacı kırılmış. Root sonrası geri alsanızda Samsung uygulamalarına erişemeyeceksiniz
DGrsed
Active Level 4
Galaxy A
Hiç bir yolu yokmudur yoksa adam yanliş mi atmış rootu
0 Likes
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy A
Yok doğru atmış. Ancak root Knox sayacını etkilemiş. Knox Samsung'un sunucularında kontrol edildiğinden geri dönüş yolu maalesef yoktur. Root'u geri çekebilirsiniz. Ancak Knox'u döndürmeniz mümkün değildir
0 Likes
Solution
LOYBACKREDA
Active Level 8
Galaxy A
Baştan orijinal bir rom yüklenirse belki çözülebilir.Bu eski modellerde işe yarıyordu ama artık yenilerde knox koruması vb olduğu için işe yaramayabilir.
0 Likes
DGrsed
Active Level 4
Galaxy A
2019 model eski sayılır
Solution
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy A
https://r2.community.samsung.com/t5/Diğer/A34-One-UI-7-Geldi-ama-DYD-Sürümünde-Kaldım-Ne-Yapmalıyım/...

Aslında mantıklı geldi. Bu konudan yardim alarak orijinal stok romu çekin. Sonra Odin ile kurmayı deneyin. Belki ise yarayabilir. Ancak verileriniz silinir
Solution
LOYBACKREDA
Active Level 8
Galaxy A
Bi rom attırmayı deneyin bence en son çare olarak
0 Likes
Solution
Galaxy A
Knox tetiklenmiş. Rootu alsan bile bir etkisi olmayacaktır. Cihazı aldığınız yere başvurun ve iade isteyin, kabul edilmezse tüketici hakem heyetine başvurun.
Solution
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy A
Knoxun dönüşü yok.