cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Root Yazılım Güncellemelerini Sonlandırır Mı?

(Topic created on: 12-03-2023 09:58 PM)
542 Views
Alpointernet
Expert Level 2
Options
Galaxy A

Şuanlık o kadarda rootlamaya niyetim yok ama düşünmüyorum da değil. Knox sayacını arttırsın yapma gibi şeyler yazmayın ben ne yaptığımı biliyorum. Tek sorduğum soru root güncellemeleri sonlandırır mı yoksa güncelleme gelmeye devam mı eder?

12 Comments
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy A
Knox sayacı arttıktan sonra da güncelleme alıyor ancak root kuruluyken ota güncellemesi almıyor. Güncellemeyi Smart Switch veya Odin üzerinden yapabilirsiniz.
0 Likes
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy A
Peki güncellemeden sonra root gider mi, bunla ilgili bir bilgin varmı?
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Smart switchden nasıl yüklendiğini bilmesem de Odin üzerinden yüklersen root gider
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy A
Şahsen bende hiç smart switch kullanmadım. Hep odinden rootlama yaptım. Eskiden kullandığım cihazlar güncelleme almayacak kadar eski olduğu için güncellemeyi dert etmiyordum direkt rootluyordum ama şuan düşünüyorum bunu 😄 Cevap için teşekkürler.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Cihaz yeni bir büyük güncelleme almayacağı için çok fazla dert etmedim root attım 2020 model tablete
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy A
Youtube da How to Install OTA Updates on a Rooted
Galaxy S23 and Keep Your Data adlı bir video var odin üzerinden güncellemeyi anlatıyor. Smart switch üzerinden yapamayacağınız bazı işlemler olduğu için gider diye düşünüyorum.
0 Likes
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy A
Tamam teşekkürler.
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy A
Rica ederim.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Evet,garantiden de çıkartır ama root'dan çıkartıp tekrar orjinal rom kurarasan güncelleme gelmeye devam eder.Ayrıca güncelemeden sonra root gştmez,onun için tekrar bağlantı kuracaksın bilgisayardan.