cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

RAM Kullanımı 5 GB

(Topic created on: 12-20-2020 03:18 PM)
438 Views
SamsunggA70
Active Level 4
Options
Galaxy A

Bugün bu sorun başladı. Tüm uygulamaları kapattı, ayarlardan RAM kısmından Belleği Temizle yaptım. Yeniden başlattım ama RAM kullanımım hep 4,2 ve 5,1 arasında telefon çok kasıyor. Bir çözüm var mıdır? 

Telefon A70 (toplam RAM 6 GB)

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Verilerini yedekleyip cihazı fabrika ayarlarına sıfırlamayı deneyebilirsin, bunun faydası olabilir. Cihazı sıfırladığında RAM sorunu düzelmediyse hata raporu göndermeni öneririm.

View solution in context

7 Comments
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Verilerini yedekleyip cihazı fabrika ayarlarına sıfırlamayı deneyebilirsin, bunun faydası olabilir. Cihazı sıfırladığında RAM sorunu düzelmediyse hata raporu göndermeni öneririm.
serdarr
Active Level 9
Galaxy A
ram ı en çok kullanan uygulama hangisi baktınızmı
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim

Bu kadar fazla ram tüketmesi cihaza zarar verebilir sana tavsiyem cihazda apk kurduysanız kaldırmanın tavsiye ederim birde kardeşim

Cihazı yedekleyip sıfırlama işlemi yapabilirsiniz eğer sorun devam ederse cihazı yetkili samsung servise vermeni tavsiye ederim bir kontrol sağlansın cihaza uzman ekip tarafından
mfurknka
Expert Level 1
Galaxy A
RAM: Random Access Memory'dir. Ram geçici bellektir. Ram temizlenmesi yapılması ram'i kısa süreliğine boşaltır. Ram'in temizlenmesi için daha doğrusu ram'in boş kalması için greenify gibi uygulamalarla uygulamaları uyutmak en doğrusudur. Greenify'ın pro versiyonunu indirerek sistem uygulamalarınıda uyutabilirsiniz. Ram ve pil tasarrufu sağlayabilirsiniz.
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
kardeşim Geçende ben sana yanlış yeri işaretlemişim sonradan haberim oldu ama konu kapanmıştı şimdi yazayım dedim
mfurknka
Expert Level 1
Galaxy A
Yok önemli değil zatende gördüğüm kadarıyla Samsung vereceği yazılımı gizlemeye başlamış. Başka m20 modelinde de M205M kodlu modelde yazılım görünmüyordu ama tarih değişmiş. Ve yazılım yayımlanmış aralık yaması almış M205M modeli. Samsung gizlemeye başlamış.
mfurknka
Expert Level 1
Galaxy A
Birde seni burada tanıdım. Emin ol burada herkesden ayrısın sen onu diyim. Yani cevap gelmediğinde anlıyorum ki unutmuş veya görmedi diyorum. Hiç bilerek cevap vermez demiyorum 🙂 Yardım seven birisin alfa seviliyorsun 😊