cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Pil suresi.

(Topic created on: a week ago)
252 Views
KEMSA
Expert Level 1
Options
Galaxy A

Merhaba arkadaşlar,

Samsung Galaxy A34 5G ile,,ekteki fotoğraflarda da görüldüğü gibi bluetoot hariç diğerleri açık ve bu şartlar altında ekteki süreyi aldım eğer ben bunu sıfıra kadar götürürsem herhalde 10 saati bulur. 

image

image

36 Comments
Emirhn24_A35
Active Level 6
Galaxy A
Sözde 5000 mah oluyor bu.
KEMSA
Expert Level 1
Galaxy A
5.000 miliamper de neye göre, tamam telefonun işlemcisi altı nm, ama arka planda o kadar çok yazılım çalışıyor ki o kadar çok RAM harcıyor ki bunların hepsi pil harcıyor ve böyle gidiyor işte, hakkımızda hayırlısı olsun gelecek 7 yazılımı ile birlikte ben bunun daha iyiye gideceğine asla inanmıyorum bu şekilde idare edeceğiz normaldir bazı şeylerden kısarak idare edeceğiz eğer kısmıyacaksak da 3 veya 3,5 saate katlanacağız.
Bu işler böyle yersen lokantası.😂
0 Likes
Emirhn24_A35
Active Level 6
Galaxy A
Telefonun garantisi var aslında gönderebilirim. İnşAllah yazılımla alakalıdır.
KEMSA
Expert Level 1
Galaxy A
Hocam hiç uğraşmaya değer mi hani eskiden bir laf vardı arabalar için söylerlerdi hatırlar mısınız?.
Bu modeller böyle😂
eneS20_FE_
Active Level 8
Galaxy A
Velhasıl beyler alırken s serisi almaya calisin imkânı zorlayıp a serisinde hep birseyler kısılıyor işlemci telefonun beyni işlemci iyiyse cihaz iyi oluyor snapdragon işlemcilerden şaşmayın androidde
eneS20_FE_
Active Level 8
Galaxy A
Kardesim sende dert etme android 15 one ui 7 kaynaklı sorun bunlar herkes yasiyor suan yükleyen herkes benzer problem yasiyor yeni aylık güncellemeyi beklemekten baska careniz yok bosuna servise yollayıp para vermeyin 3-4 yıl geçmeden bi batarya eskimez okadar telefonun daha yeni
Emirhn24_A35
Active Level 6
Galaxy A
Mecbur bekleyecez.