cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Pil sağlığını öğrenme

(Topic created on: 09-10-2024 03:40 PM)
303 Views
memberhalil
Active Level 7
Options
Galaxy A
Merhaba members üyeleri ben samsung çağrı merkezini arayarak pil sağlığını ve şarj döngü sayısını gösteren raporu talep ettim danışman bana kayıt oluşturdu ve daha sonra beni arayacaklarını söylediler önceden direk bakıyorlardı tahmini ne zaman dönüş yaparlar bide benim cihazın pil sağlığı %90dı düşüş olursa pil değişimi yaptırmalı mıyım yoksa garanti bitmeye yakın mı değiştireyim çünkü iyi ekran süreleri alıyorum fikirlerinizi paylaşabilirsiniz 

4 Solutions

Accepted Solutions
Solution
SerkanA55-GS
Active Level 6
Galaxy A
Ben geçen gittim yetkili servisi garanti bitimine 1 ay kala getir ücretsiz değiştiriz dedi müşteri memnuniyeti adına dedi evet değiştirirler

View solution in context

Solution
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy A
Bana 20 dakika içinde geri dönmüşlerdi. Bataryanızı garantinin bitmesine yakın bir zamanda değiştirmeniz daha iyi olur.

View solution in context

Solution
Yasin_A545G
Active Level 10
Galaxy A
Merhaba kardeşim;

Samsungu (444 77 11)'i arayıp durumunuz belirtin siz pil sağlığımı öğrenmek istiyorum demiştiniz ondan dolayı pil sağlığınızı müşteri temsilcisine bağlanarak gerekli bilgiler alınır sonra size geri dönüş sağlanır (telefon görüşmesi) ile ve smart tutor ile uzaktan bağlanıp kısa süre içinde pil sağlığınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Eğer ki ter birşey olursa direkt sizi servise yöneldirecektir 🥰

Teşekkürler 💫

View solution in context

Solution
Yasin_A545G
Active Level 10
Galaxy A
Sonuçlar gayet iyi benim A54 bile şuan da %82 pil sağlığı

View solution in context

14 Comments
Solution
SerkanA55-GS
Active Level 6
Galaxy A
Ben geçen gittim yetkili servisi garanti bitimine 1 ay kala getir ücretsiz değiştiriz dedi müşteri memnuniyeti adına dedi evet değiştirirler
memberhalil
Active Level 7
Galaxy A
Bakalım kayda değer bir düşüş varsa %80 lerde çıkarsa servise vermeyi düşünüyorum
SerkanA55-GS
Active Level 6
Galaxy A
Hm anladim ben Garanti varken tek seferlik ücretsiz değiştirmesini isterim zaten pil sağlığına bakılmaksızın
memberhalil
Active Level 7
Galaxy A
Olması gereken o zaten de bide bu cihazlarda madem kronik sorun var hemen diğer cihazların pillerini satışa çıkarmadan değiştirmeleri lazımdı sıfır cihaz alıyoruz pilin kapasitesi düşük bu konuda mağdur oldum
SerkanA55-GS
Active Level 6
Galaxy A
Hmm geçmiş olsun değiştirme talebinden bulunabilirsiniz aslında tüketicinin hakkı var burda
memberhalil
Active Level 7
Galaxy A
İnanın ugrasmadim telefona ihtiyacım olduğu için uzaktan derslerim filan var bide 1 yıl oldu artık kullanıcı hatasına girer ama bundan sonra A serisine temkinliyim alabilirsem S serisinden bir cihaz alıp kafam rahat olsun isterim
SerkanA55-GS
Active Level 6
Galaxy A
Ever s serisine bakabilirsiniz en kaliteli onlar
memberhalil
Active Level 7
Galaxy A
Onlar da malum vergiden dolayı çok pahalı imkan olursa alabilirim yoksa da android cephesinde çok fazla cihaz modeli var zaten şu da bir gerçek pro ya da ultra modeller hariç her cihaz o kadar iyi değil zaman değişti cihazlarda eski kalite yok 2017 de alırdın bir j7 sağlamsa şimdi bile kullanırsın ama o devir geçti hem fiyatlar uçuk hem de dayanıklılık yok
Solution
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy A
Bana 20 dakika içinde geri dönmüşlerdi. Bataryanızı garantinin bitmesine yakın bir zamanda değiştirmeniz daha iyi olur.