Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Tiktok dan nasıl kurtulurum. Ekranımda bir anda belirdi. View Post
Cihazim samsung A05 NFC özelliği destekliyor mu? View Post
Şu güncelleme neden gelmiyor bıktım beklemekten yeter ya apple a geçicem sinirlendim View Post
Arkadaşlar a35 mavi renk kullanan arkadaşlardan biri bana üst kısmı yani sim kart olan yerin resmini atabilir mi View Post
Merhaba dostlar. Telefonu güncellediğimden beri Theme Park ve LockStar kullanılmıyor. Eski sürümlerini kurmayı denedim ama nafile. Düzelecek bir sorun... View Post
Arkadaşlar daha erken biliyorum ama Galaxy A54 ve A55'e One UI 7 güncellemesi tahmini ne zaman gelir? Haziranda mı? View Post
Şarzı Yüzde 79'da Durdurdu Çıkarıp Tekrar Şarz Edince Yüzde 80'de Durdurdu View Post
3 ay önce aldım memnun değilim internete çoğu zaman bağlanmıyor çekmiyor ve wifi simgesi 1 nokta gözüküyor birçok wifiye bağlandım sonuç aynı 2k daha... View Post
Members'i açtığımdaki mesaj İlk açtığımda gelen mesaj Dün telefon yukarıdaki fotoğraflarda gözüktüğü gibi mesaj verdi ve yeni bilgiler... View Post
User | Likes Count |
---|---|
603 | |
460 | |
381 | |
311 | |
253 |
User | Count |
---|---|
30 | |
17 | |
13 | |