cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

PUBG MOBİLE PİNG SORUNU YARDIM

(Topic created on: 02-03-2021 06:01 PM)
4211 Views
_A20_
Active Level 7
Options
Galaxy A

Arkadaşlar 200den aşağıya düşmüyor modemin yanındayım internette bi sıkıntı yok videolar filan hiç donmuyor e oyundada sorun yok anlamadım çerez filanmı birikti telefonuma anlamadım bıktım sabahtan beri oynayamadım oyunu herkes tek atıyo bana ben daha adam görmeden ölüyorum

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
mfurknka
Expert Level 1
Galaxy A
İnternetinizle alakalı bir problem olabilir. Birde bağlanan kişi sayısıda yüksek olduğundads yavaş çalışır. Zaten birde ülkemizde bi 5 aydır felan internet hızları dahada yavaşlamış durumda. Çekmeyen bölgelerde pinginiz daha yüksek olabiliyor malesef. Örnek vermem gerekirse Kendi oturduğum yerde pingim 65 74 civarında. Kuzenim şehirin başka ucunda aynı internet operatör olmasına rağmen 400 pingden aşşağıya inmiyor. Oturduğunuz binanın veya sitenin fiber desteğide olmayabilir. Operatörünüzü arayıp sorunu dile getirmeniz en doğrusu olacaktır.

View solution in context

12 Comments
Galaxy A
Hız testi yapıp ss atar mıısnız google a speed test yazıp atın
0 Likes
_A20_
Active Level 7
Galaxy A
Bakın şu hızda nasıl ping olabiliyor ya kafayı yiyecem pubgde sorun olsa herkezin pingi olur

Screenshot_20210203-181319_Chrome.jpg

mfurknka
Expert Level 1
Galaxy A
Seçtiğiniz sunucuyla ilgili olabilir. Oyunda ki sunucunuzu avrupa olarak seçin ve wifi yi açıp kapatmayıda deneyebilirsiniz.
0 Likes
_A20_
Active Level 7
Galaxy A
avrupa zaten bi anda 900 oluyo tam adam geldiğinde sonra düşüyor
mfurknka
Expert Level 1
Galaxy A
Modeminizi kapatıp açıp deneyin birde. Bazen benim internete de drop giriyor. Kapatıp açınca düzelebiliyor. Birde öyle deneyin
0 Likes
_A20_
Active Level 7
Galaxy A
Modemin bütün kablolarını söküp taktım bugün 2 defa ama işe yaramadı kardeşim
Solution
mfurknka
Expert Level 1
Galaxy A
İnternetinizle alakalı bir problem olabilir. Birde bağlanan kişi sayısıda yüksek olduğundads yavaş çalışır. Zaten birde ülkemizde bi 5 aydır felan internet hızları dahada yavaşlamış durumda. Çekmeyen bölgelerde pinginiz daha yüksek olabiliyor malesef. Örnek vermem gerekirse Kendi oturduğum yerde pingim 65 74 civarında. Kuzenim şehirin başka ucunda aynı internet operatör olmasına rağmen 400 pingden aşşağıya inmiyor. Oturduğunuz binanın veya sitenin fiber desteğide olmayabilir. Operatörünüzü arayıp sorunu dile getirmeniz en doğrusu olacaktır.
_A20_
Active Level 7
Galaxy A
teşekkür ederim yorumunuz için
mfurknka
Expert Level 1
Galaxy A
Umarım bi faydası olmuştur 🙂 Sorununuzun en kısa zamanda çözülmesi dileğiyle 😊