- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
One UI 7 den nefret ettim.ilk defa Samsung UI yüzünden launcher değiştirdim.microsoft launcher ve minimalist bir launcher kullanıyorum.gelistirici farklı bir launcher kullanmayalım diye diğer launcherlar için optimizasyon sorunlarını bilerek yaratıyor olabilir mi ? Diğer launcherlar uzun vadede bazı hatalar ortaya çıkarıyor kapanma takılma vb ama çok az ve spesifik.ornegin home tuşu navigasyon bar yok sadece çizgi olan secenegi kullanıyorum basılı tutunca circle search var artık ama ana ekrana gelirken diğer launcherlar geç geliyor 3-4 sn uzun bir bekleme süresi.bu zamanla uzuyor ve bazı launcherlarda sabit bir bekleme var Samsung'un launcher I yüzünden mi ? Son soru UI7 ve 8 farkı nedir? Boyle devam edersr Samsung kullanmayacağım amiral gemisi alacaktım.bu modern tasarımları kim belirliyor? Örneğin YouTube da bulanık tasarıma geçecek ciddi kullanıcı kaybedecek (benim dusuncem) sonuc olarak geliştiriciler asya pazarına hitap ediyor net belli oldu.turkiye artık yok sayılan bir bölgedir.eskiden böyle değildi.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
Saturday in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
Saturday in